Ekimdio Normal bunu yaşaman canım bana kalırsa gitmene bile gerek yok benım iki hafta sürdü mini buhar makinesi aldım o mu fayda etti yoksa süreç mi bitti bilmiyorum gebelikte rastlanan sıkıntılardan biri çünkü
ttugba92 cihaninannesi ay 15. haftadayim ilk zamanlardan beri geceleri surekli tikanik bir burnum var sabah kalkinca da bir sure daha tikali olmaya devm ediyor gun icinde aciliyor ama kesinlikle hasta degilim. benim kokuya falan alerjim var onlardan oluyor diye dusunuyordum ama gebelikten mi acaba ya. Agizdan nefes alarak da uyuyamiyorum sabah kulce gibi bir kafayla uyaniyorum resmen
Biranneikibebek_ cihaninannesi hamilelik riniti deniyor burun kuruluğu yaşıyorsunuz bende öyle olmuşum ilk hamileliğimde doğumdan sonra geçiyor
Biranneikibebek_ cihaninannesi zararlı olabilir kullanmayın sürekli su çekin ya da tuzlu su o rahatlatıyor biraz ama bende çok çektim
Hilalttk16 cihaninannesi bence hamilelerin genelinde yaşanan bir durum bu burun tıkanıklığı 🥴 burun etlerimizin büyümesiyle alakalıymış 🥴 malesef 2 yastıkla uyuyorm 30. Haftadaym bende
Kizimm1 cihaninannesi benim başımdan beri böyle hamilelikte oluyor normalmiş ve ben bundan dolayı baş ağrısı çok yaşıyorum. Çözüm olarak bebeklere yapılan gibi serum fizyolojikle temizliyorum.Gece yatarkende hiç nefes alamadığım günler burun bandı takıyorum. Doktor normal demişti bu çözümleri buldum kbb ye yönlendirmedi hiç
semosderler cihaninannesi doğalgaz yandığı için oda kapısı sürekli açık olmak zorunda eğer o kapı kapalıysa her seferinde tıkanık uyanıyorum nefes bile zor alıyorum , ama kapı açıksa hiç bir sorun yok
bitterciko cihaninannesi spreyi kullanmadım ilk hamileliğimde işe yaramamıştı çünkü . Sadece sıcak duş iyi geliyor en azından bir kaç saat rahat uyuyorum
HanifeAsya cihaninannesi bana hiç birdeyim faydası olmuyor malesef 😀 dışarıda durup temiz hava alırsam iyiyim