Mucizelimm Nuuurrr şuan bende vuruldum su azlığımdan yatış yapıldı suyun artması için ne yaptınız ne zaman süre sonra nolmale döndü 😪
Deva Şuan hastanedeyim kontrole gelmiştim 32+2 suyum neredeyse kalmamış doktor hemen yatırdı serum ve iğne hatta Çarşamba bebeği alacak bebek 28 haftalık gelişimde kalmış hareket hissetmiyordum karnım küçüldü sanki diyordum ama hiç dr a haber vermedim bu saatten sonra su artar mı
Mucizelimm Deva bende hastanedeyim yatışım yapıldı 23 haftalık daha benimde geride kalmış 2 hafta nasıl artacak suyumuz Beni de bilgilendir canum
Deva Mucizelimm bana sadece bi gün takvıye yaptılar çiğer geliştirici iğne yaptılar kalp atışları düşünce hemen Doğuma aldıLar
Deva Mucizelimm genel anestezi ben plesanta prevıa hastasıydım kanama riskim vardı zaten onu bekliyordum su azlığından oldu Doğum bu nedenle genel oldu bebek küvezde sanırım bir ay kalacak 1300 gr gece gördüm bugünde göreceğiz çok minik durumlar böyles
Ezgi14 Nurci bende oldum canm 34. Haftamda su azlığından. 35+5 im 36 da kontrol var dogum icin gun vercek 🙏 Bu ciger gelistirici onemliymis. Canm. Arkadaşıma yapılmamış. Bebegi kuvezde kalmis 36 da doğup
Ezgi14 ZehraKarayel boyle yazmissiniz ama yarari daha fazla olmasa doktorlar bunu yapmazdı.. Yanlis bi yorum bence burda bu iğneyi olan bir suru anne var. Ve siz korkutmussunuz resmen