Nurci Selam kızlar 31+1 haftadayım 2 haftadır suyumun az olmasıyla uğraşıyorum bugün doktora gittim ciğer geliştirici iğne verdi varmı aranızda kullanan tecrübeli anneler
Hayalvemasal00 Nurci arkadasim 33 haftalikti sancisi vardi onada igne yaptilar. Bebek icin sonucta bi zarari yok canim
Nurci Nuuurrr varlı peki bir sıkıntı doktorunuz ne önerdi benim doktorum su az olduğu için 36.haftaya kadar gelsek iyi ama iğneyi yaptırırsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi siz kaçınca haftada kullandınız iğneyi
Nuuurrr Nurci aynı şekilde su için vuruldum bende sonra suyu arttırınc düzeldi yine bol su içmeye çalşıyorum hareketleri takıp ediyorum
Farukeymeninannesi 35 haftamda fazla kasılma ve ağrıyla acile gittiğimde bir gün arayla vurdular banada hastanede yattım ilaç verdiler belli saatlerde şimdi 38 haftamdayım çocuk için inşallah iyidir
Nurci Farukeymeninannesi inşallah benim içinde bir faydası olur erken doğum olmaz geçmiş olsun size de
ZehraKarayel Ilac kortozonli, kanser ve baska riskleri de var. Son care olarak belki yaptirirdim ama yaptirmayip cigerlerinin sikintisiz calismasi icin dua ve tevekkul de edebilirdim. Yani kar zarar hesabi yapacak olursak ortadayim 😌 allah yardimciniz olsun 🙏🏻
Ezgi14 ZehraKarayel boyle yazmissiniz ama yarari daha fazla olmasa doktorlar bunu yapmazdı.. Yanlis bi yorum bence burda bu iğneyi olan bir suru anne var. Ve siz korkutmussunuz resmen
Marvel 24.haftadan sonra vurulabilen bir iğnedir. Hiçbir yan etkisini görmedim ben aksine bebeğin için iyi birşey tedirgin olma. Çook vurdular bana her hangi bişey gelmedi başımıza. Doktorun bir şey diyorsa vardır bir bildiği sen dinle. O erken doğup küveze girecek olursa süresini azaltsın diye yapılsın istiyor. Kucağına kısa sürede al diye :)
Nurci Marvel tabiki doktorumun dediklerini yapmayı düşünüyorum ☺️ İnşallah erken doğum olmaz sağlıkla alırım evladımı kucağıma 🙏🏻
Nurci Nuuurrr Allahım sağlık versin hepimizin evlatlarına 🙏🏻 Ben 15 gün önce öğrendim suyun az olduğunu ne yaptıysam düzelmedi günde 4 litre su içiyorum inşallah yoluna girer 😔
Mucizelimm Nuuurrr şuan bende vuruldum su azlığımdan yatış yapıldı suyun artması için ne yaptınız ne zaman süre sonra nolmale döndü 😪
Nurci Hayalvemasal00 ben erken doğum olur diye korkuyorum açıkcası herşey Allah’ın dediğiyle olur ama Yinede düşünüyorum 😔