uzlet Arzuc01 birkaç gündür kasık ağrım var adet tarihim 16sı falan olması lazım yani iki gün sonra inşallah afet belirtisi değildir
Arzuc01 uzlet inşallah canım hayırlısı olsun ama ben pazar günü erken gebelik testi yaparım bekletemem heralde 😂
Arzuc01 uzlet benim ilk hamileliğimde sol kaşığımda çok batmam oluyordu ve çok sık idrara çıkmıyordum bu sefer hiç belirtim yok gibi
uzlet Arzuc01 her hamilelik farklı olabiliyor canım hiç belirti yaşamayan da var bende kızımı öğrenmeden önce kasık ağrısı va belirti yoktu sadece aşırı üşüme ve bir kerelik yumurtaya iğrenme olmuştu
tugrullsmomms uzlet Arzuc01 benımde 3-4-5 yumurtlamam ama hıç belırtım yok yarın sabah erken gebelık yapsam mı ? çarşamba yaptım bısey cıkmadı ama
Arzuc01 uzlet benim ilk hamileliğimde sol kasıkta batma ve sık idrara çıkma olmuştu şimdi yok gibi bişey ama haklısın her hamilelik kendine hastır
ikranurkutay Arzuc01 bende çok sık idrara cikiyorum iki hamilelikte de yaşamıştım ama kimisi sık idrar 8. Haftada olur diyor benim yaşadığım gebelik belirtisi degilmiydi 😁 kafam karıştı
uzlet tugrullsmomms canım çarşamba zaten çok erken olursa aslında çatlamasan itibaren saymak gerekiyormuş ben pazartesiyi bekliycem bende de erken gebelik var ama güvenmiyorum o teste hiç
Freckles Arzuc01 erken gebelik yapacaksan en az bir hafta geçsin gene canım. Negatif çıkarsa gene de kötü hissetme daha erken ya hani. Kişiden kişiye değişebiliyor. 2 günde bir yaparsın hatta kan da verirsin. İyi haberlerini alırız inşallah ❤️🙏
Arzuc01 Freckles bu günle beraber yumurtlamamdan 9 gün geçmiş oluyor canım 20/21 inde adet olmam gerek 5 güne kadar Çınar diyor internette ben pazar günü test yapsam adetime 3-4 gün kalmış oluyor
Freckles Arzuc01 benim de 4 gün kala çıkmıştı hem de kaset testte ama çooooook aşırı silikti. Erken gebelikte bariz çizgi vardı. Pazartesi yapabilirsin en erken o zaman. Ama sana tavsiyem erken gebelik testi yap
Beren02 Arzuc01 affınıza sığınarak bir şey sorabilir miyim? Ovilasyon testinde pik gördüğünüz de yani yumurtlama gününüz olduğunu anladığınızda alıntınızda da bir artık o yumurta akı kıvamı gördünüz mü aynı anda
MelodyFairy Arzuc01 yumurtlamayı ve çatlamayı gördüm ama gebelik yok sanirim erken gebelik yapmıştım aksam . Doktora gidince klomen kullanmak istiyorum desem verir mi ?
Arzuc01 ikranurkutay hayır ya bende ilk haftalarda sık idrara çıkıyırdum bence herkeste Farklı oluyordur
Gul12345 Arzuc01 benimde 24 hadi hayırlısı bakalım ya aşkı benm akıntıya göre 2 -3kere falan yumurtladim gibi geriyor ama ovulasyon kullanmadım için akintidanda kesin olmadığı için hiç eminde değilim Bi belirtin varmi
Arzuc01 MelodyFairy önce sana 1 yok boyunca düzenli ilişkiye girip hiç bir korunma yöntemi olmadan hiç hamile kaldıp kalmadığını soruyor sonra bazı testler istiyor ve eşinden de sperm testi istiyor herşey normalse başlatıyor yani bize öyle yaptırdı
tugrullsmomms uzlet canım az önce yaptım ılk ıdrarla direk bakınca tek çizgi ama havaya doğru aydınlığa tutunca bide yanlara doğru sağ sol yapıp bakınca çok aşırı silik çizgi görüyorum gölge gibi ama. Bu testin kendi çizgisi olabilir mi