Adeninannesiseren Merhaba arkadaslar. Sizler cinsiyetleri kacıncı haftada öğrendiniz. Ben 15. Haftada gittim. Bise söyleyemiyorum dedi. Ama cevremde 13 14 15. Haftalarda öğrendigini soyleyen arkadaslar var. Birde benim doktorum cinsiyet söylemeyi pek sevmiyormus. Daha doğrusu duyduguma gore cinsiyet merakına giren anne baba adaylarına biraz inat gitmek pek tarzıymıs. İlginç... sizler kaçıncı haftanızda oğrendiniz acaba :))
Hhhzzzlll3545 Adeninannesiseren bende 12 de sordum daha cook erken dedi 16 +3 te soyledi valla garanti olsun diye de olabilir 😊😊
Aysktr Adeninannesiseren benim doktorum da garantici bir doktor 12 de sordum ama yanıltmak istemedi söylemedi 16 da öğrendik
AysegulAloluAcikgoz Adeninannesiseren 18. Haftamda muayenem vardi oyle ogrendim ondan once ogrenirmiydim gitsem bilmiyorum 😊
Hilallbayram Adeninannesiseren bugün öğrendim 12 haftalık hamileyim daha doğrusu açıya bakılırsa yüzde 70 kız dedi ikili tarama muayenesinde
Adeninannesiseren Hilallbayram ya diyorlarki doktorlar kemik yapısından açısından şusundan busundan anlıyormus. Tabi ne kadar doğru bilemem
33NAZ Adeninannesiseren en iyisi bence çünkü göbekten bakılınca yok kordon yok göstermiyor kız deyip erkek çıkıyor ay ne uğraşıcam 😂😂
Meri15 10+4 de erkek bebek demişti. İki haftaya netleşir tekrar bakalım dedi. 12. Haftada net erkek dedi 😌 devlet hastanesinde söylemiyorlar ama özel hastahanede daha detaylı bakıyorlar
Adeninannesiseren Meri15 ya biz ozele gidyoruz soylemiyor adam. En son devletten randevu alıp gidelim belki orda soylenir diyor 😂
EsenBursa 12. Haftada ogrendim kiz dedi oylesine sordum halbuki beklemiyordum bile soyleyecgini 15+6 da yine gittim kiz dedi :)) biraz doktorada bagli bbce o kendine guveniyorsa soyler 🙃
Adeninannesiseren EsenBursa adamın takıntısı var yaa 13 yıl once kardesimin de cinsiyetini 7. Aya kadar soylemedi. En son da biliyordum zaten erkek olacagını demiş :):):)
EsenBursa Adeninannesiseren hahahahahah one oyle biliyordum erkek olacagni zaten ben demek bnce bi domtor icin hos degil. Baska bi ozel hastaneye git tek seferlik ogren cinsiyeti ben olsam beklemem 🙃
Meri15 Adeninannesiseren özel de aslında hepsini söylemesi lazım. Sonuçta maddi ödeme yapıyosunuz. Devlete gidiyorum ben normalde. Orda 16. Haftadan önce demiyor doktor. Özelde 10+4 de söyledi 12. Netleştirdi ama