Alif63 mervekocogl malesef doğduğunda da aynılar çünkü oğlum karnında uyumuyordu resmen🤣hala da öyle bu da aynı abisi🤣
Tubaut Alif63 gayet normal bizimkilerde öyleydi o haftalarda sadece ultrasonda görülüyor tabi hissedilmiyor 😇
Ada_ada Alif63 çok ilginç ama benim de 9. hafta kontrolümü yaparken tüp bebek doktorum çok şaşırmıştı, elini filan kaldırıyor bu demişti😀 anneme söylediğimde erkek çabuk hareketlenir kesin erkek yorumunu yaptı ve tuttu 😍
EsmaK Alif63 benim ilk kızımda öyleydi ultrasonda sanki zıplayan top gibi ordan oraya hareket ediyordu doğunca da gerçekten öyle şuan hiperaktif düzeyinde hareketli bi çocuk
Alif63 EsmaK evet anne karnında nasıllarsa öyleler oglum da yaşadım bunu bu da öyle hakkımızda hayırlısı
Ada_ada Alif63 Evet okudum ben de🙃 sağlıklı olsun da ikisi de aynı, ama işte insan herbir şeyden tahmin yapmaya çalışıyor, heyecan da burada başlıyor🙈
Use12345 Alif63 bende 12+4 şu an gecen gun gittim benimki de hareketliydi bayağı yukarı doğru sıçrıyordu elleri ayaklari hiç durmadi 😅 ayaklarini bagdas yapip kendine cekiyordu cok tatliydi
MerveKaya38 Alif63 benim oğlumda utrasyonda öyledi 20 haftadan sonra sert hissettiyordu şuan 28 aylık peşine yetişemiyorumm 😂 rabbim canlarına saglık versin inşallah 💞
hayalim35 Alif63 12 haftalıkken bnde doktora gittim ve gözümle gördüm Bnmde zıpladı hatta doktor güldü bak nasıl hopluyor die😂