Araseymen09 Alif63 doktor bakmadan önce baya küsmüştüm doktor gösterince zıplar tabiki sabahtan beri kusuyorum dedim 🤣🤣 şu an 22+1 çok şükür
Alif63 turkuaz_ evet evet bende de video var o anlar bize hatıra❤inan ki görene kadar orda hareketsiz uslu diyordum😅
turkuaz_ Alif63 aynen meğer içerde kıpır kıpışmış maşallah bebişlerimize . Ama diyprumki ilerki haftalarda napcam bu tekmelicek beni sürekli 🤣
Alif63 Nurcanben ben de ilk oglum da da öyleydim sürekli hareketliydi ve şimdi de hem hareketli hem yaramaz bu da öyle galiba abisinin izinden gidecek😳
Alif63 Araseymen09 kusman geçti mi ya ben 14 hafta oldum bugün ve hala kusuyorum😳 ve doktora gittiğimde de kusuyordum yani çikolata yemeden hareketliydi ya çikolata yediğimde bu bebek nasıl😁😳
karanmom Alif63 benimkide öyle yumruk tekme😂 bir yumruğu havada diğeri aşağıda sonra elini emmeye başladı
Araseymen09 Alif63 canim 15 16 ya kadar kustum yemek yerken sabah akşam şimdi sadece bir yere gitsem taksiyle direk kusuyorum normalde yok ama bir yere gidince halen kusuyorum
Araseymen09 Alif63 insallah canim benim ablamda ilk bebegine hamileyken oyleydi buz ve ekmek harici baska bir şey yemiyordu
Sermec27 Alif63 benim oğlumda öyleydi 13 haftalıkken asla yerinde duruyordu su an 22 aylık ve hala yerinde durmuyor 🥰
mervekocogl Alif63 10+6 da gitmiştim benim minik de hareketliydi şok olmuştum 🙈 şu an 12 yiz içerde neler yapıyor acaba🤭 çevremdekiler anne karnında hareketli olan bebek doğduğunda sakin oluyor diyorlar bilmiyorum doğru mu 😅🙈
Alif63 mervekocogl malesef doğduğunda da aynılar çünkü oğlum karnında uyumuyordu resmen🤣hala da öyle bu da aynı abisi🤣