Tugraseda Likayolcusu maşallaahhh😍 detaylı ultrason mu bu ay benimde detaylı ultrasonum yaklasıyo inşallah hem sağlık haberini alıp hemde yüzünü görürüz
Likayolcusu Tugraseda inşallah daha önce detaylıya girdim ben Perinatolojiye takipliyim orda gösterdiler 🥰 çıktı veremiyorşarmış kendim çekmeme izin verdiler 🥰
Tugraseda ballikedii insan böyle detaylıca görünce idrak ediyo can taşıdığını günlük hayatta ben hiç hamile gibi hissetmiyorum çünkü, ne zamanki ultrasona girip onun elini ayağını hareketlerini görüyorum işte o an diyorumki evet içimde kanlı canlı biri var😂🌸
ballikedii Tugraseda bende öyle diyorduk ama maşallaaahh sürekli kıpırdıyo kendini hatırlatıyo bana 🥹
Pelinss Likayolcusu Allah nazardan saklasın sağlıkla alın kucağınıza 😘😘 bende 3 hafta sonra giricem 20 haftalık olucaz bu kadar net gözükürmü yüzü bilemedim bende çok görmek istiyorum böyle 🙏🥹
Likayolcusu asyagibi çift dediler hep sonra tek plasenta olduğunu öğrendik tek ğlasendata tek yumurta ikiye bölünmüş galiba en son anladığım bu 😂 şuan çift yumurta gibi görünüyor ama tek plasenta yani iki yumurta ayrı ayrı döllenmemiş tek yumurta döllendikten sonra bölünmüş 😄🥴 biraz karışık
asyagibi Likayolcusu ayyy nasıl değişik olmuş öyleee 🥰🥰 sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter ki ❤️ abimin eşi de hamile çift Plesenta çift yumurta ikizleri 🥰🥰 öyle oluyor demi dogru söyledim
Likayolcusu asyagibi evet çift yumurta ikizi direk deniliyor ona bende tek plasenta çift yumurta diyorum 🥰