Likayolcusu Diğer kızım yüsünü göstermedi ama şu tatlılığa bakın allahım ilk kez böyle net görebildim 😍 
mucizem___ Likayolcusu Maşallah Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin insan böyle görünce daha da merak ediyor değil mi bu da benim kızım Ve ilk bebeğim o kadar cok merak ediyorum ki nasıl birşey doguracagım nasıl olacak 🤭 sabırla geleceği günü bekliyorum ya
Likayolcusu Zuzum84 köfte burun 😄 kime çekmiş sabahtandır eşimle benzetmeye çalışıyoruz galiba amcası bizim ailede böyle dudak çene yok 😅
Eemoom Likayolcusu ödemdir annesi o 😄 bide kesenin içinde dar alan ya basık duruyo burunları çıkınca minicik 😄
2kuzu1anne Likayolcusu sudan şişmis olabiliyor benim oglanda köfte burun bal dudakti utrasonda ama dünyaya geldiğinde ne burun vardı nede o dolgun dudaklar 😃
Likayolcusu mucizem___ benim ikinci gebelik ilk kızımda hiç böyle görmek nasip olmadı şuan ikiz gebeyim diğeri yüzünğ dönmüştü bunu net gördük sadece 🥰🥰
Kukulikukuli12 Likayolcusu yaaaaa bu neeee 🤩🤩🤩🤩🤩🤩 kızıma bir tğerğ renkli cektiremmiştik özelde kac yerde randevu alıp özellikle gititm hep kagıt yoktu. Böyle siyah Beyaz var. Maşallah
Likayolcusu Kukulikukuli12 bende çok gittim hiçbiryerde yoktu bunu devlette gösterdiler çekebilirsin dedi bende hemen çektim çıktısı böyle güzel değil siyah beyaz sabahtandır bak bak doymadım 😍
Kukulikukuli12 Likayolcusu yaaaa evet öyle cekiliş var benımde devlette cekmiştim. Ama olsun her halleri güzel 😄
Likayolcusu Heramm sol üstte biyer var oraya basınca resim yükle yazıyor linki kopyalayıp yapıştırıyorsunuz 🥰