Seydaa- Gunes63 merhaba canım senin şu yazdığına rahatladım benden ileri haftadasın ya içimi rahatlattı , sende ben gibi düşünüyor muydun yoksa ben mi takıntılıyım :/
Gunes63 Seydaa- Tabi ki canım benimde endişelerim çoktu o haftalarda. Hak veriyorum sana 😊 Ama az daha sabır hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra rahatlarsın. Aklına kötü şeyler getirme sen 🙏🏼 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰
esinceeee Seydaa- a sende hep bir şeyler yapsın diyorsun 😅 olur mu öyle oda kötü çok kilo alırsan gebelik şekeri tansiyonu oluşur deme öyle valla ya güzel gitsin sorunsuz devam etsin sağlıkla kavuşalım 🥳🤗
Seydaa- Gunes63 çok çok teşekkür ederim canım rahatladım biraz 😊 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻🙏🏻
Ysmnrn Seydaa- bende de hic belirti olmadi. Tek belirti arada kasiklarimda usutmusum gibi bir agrinin olmasi. Onun disinda hic bir belirtiyi yasamadim. Simdi sali gunu dogumum var🧿 panik yapmayin hic. Her hamilelik farkli
MMad Seydaa- 10+6 dayım şu an evet her hafta dr a gidesim var her an acaba iyi mi diye korkuyorum inanılmaz pimpiriğim böyle de çok zoe geçiyo günler napcaz bilmiyorum 😅
Senacam Seydaa- 33 haftalık olduk daha hiç kusmadım 😀 diğer saydığımız belirtilerin de hiçbirini yaşamadım . Her gebelik kendine has bence 🙂
Mom-babyyy Seydaa- bende öyleydim her gittiğimde korkuyla gidiyorum sonunda benim şanslı olduğumu öğrendim 😂 şimdide bebeğim kucağımda 🤭
Seydaa- Mom-babyyy ahhhh ya ne güzelll :)) inşallah bende sağ Salim kucağıma alırım şu an kaygılarımdan dolayı rahat düşünemiyorum:)
Mom-babyyy Seydaa- inşallah alacaksın içini ferah tut bende öyleydim bir süre sonra geçiyor herkes bunaltı yaşamıyor canım 🤗