Nesoz Selamlar herkese.ikili tarama risk sonucum 1/3533 çıktı. Sizlerdr 2 tarama sonuçlarınızı yazabilirmisiniz? Dna testi yaptırıp yaptırmamaya karar vermem gerekiyor,şimdiden teşekkürler
Gnll35 Nesoz canım benim yaş riski 924/1 çıktı. 2li kombine testim 85969/1 çıktı. Doktoru sorun Yok dedi.
Nesoz Dmakog evet düşük risk çıktı ama doktorum 2 li taramanın %85 oranında doğruluk payı olduğunu söyledi,eğer istersek dna testini yaptırarak kesin sonuç alabileceğiz.Tabi bu test biraz pahalı🤨
Dmakog Nesoz bu ikili üçlü dörtlü testler kesin sonuç vermiyormuş arkadaşkar olasılık testi bunlar hepsi riskli çıkanlar korkmasın diyorum
Nesoz canimacan test sonucuna doktorum kendisi bakarak beni aradı.dolayısıyla ben görmedim malesef.ama doktorunuz size ne söyledi?
Dmakog canimacan ikili risk yazıyor o testin 300 altında olması risk içeriyor benim riskli çıktı doktorum bana bu şekilde anlattı
Dileqim canimacan test sonucunda onemli olan kombine risk ve grafiktede cut off degerinin orta cizginin altinda olmasi dusuk riski gosterir
canimacan Nesoz sonuç olarak sadece herşey gayet normal dedi ama üçlü testte AFP değerine bakacağız sadece , doğru mu bilmiyorum ama ikili testte sorun yoksa üçlü test yapmıyorlar diye duymustum bana üçlü test yapacağız diyince endişelendim yani
Nesoz canimacan banada 3lü tarama yapmayacağını,gerek olmadığını söyledi ama insan tabi endişeleniyor. Sizde de hiçbir sorun çıkmayacak eminim,kalbinizi ferah tutun🙏
Eflinisa canimacan benim ikili taramamda hiçbirşey çıkmadı doktor cok güzel dedi ama 3 lü taramayada gün verdi yengemde hamile onda da 2 li taramada birşey çıkmadı 3 lüde dawn sendromlu olabilir dedi
Anneolacak Zeynepduruali ikili test sonucundan sonra anksiyete rahatsizligm basladi. Sakin olmaya calisin umarim hic bir sorun yoktur bebiste.
sibeluckac Zeynepduruali ben de perşembe kan verdim, amerikaya gitti. Çoğunluğu temiz geliyor, aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.. benim de 1/140 ama kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum. Hayırlı haberler alalım inşallah kardeş..
Nesoz Zeynepduruali biyokimyasal riskle ilgili hiçbirşey söylemedi.sadece yaşım 37 olduğu için bu dna testini yapmakta fayda var dedi
Gnll35 Zeynepduruali korkma canım içini ferah tut inşallah birşey çıkmayacak. %100 doğruluğu yok bu testin. Ense kalınlığı kaç mm çıktı
Nesoz Gnll35 cuma günü ayrıntılı ultrasonda baktığında herşeyin normal olduğunu söyledi.normal dediği için de ense kalınlığını sormadım
Gnll35 Nesoz canim senin risk zaten çok düşük o yüzden söylememiş olabilir. Banada söylemedi ben sordum 1 mm dedi sınır 3mm ve üzeriymiş.
Hdyldrm Nesoz Benimde solda toplanıyo sürekli bebek be kalçamda aşırı ağrı var benimde ilk gebelik ecemi olmak zor 😊
Kerem2014 Nesoz bende 37 yaşındayım benimde 2li testim 1/18000 çıktı ve 3lü test yaptır dedi ondada risk 1/270 çıktı şimdide amniyosentez yaptır diyor..oysa ki ilk hamileliğimde profa gidiyordum en net 2li test yani yüzde 80 oranında doğruluk payı var 2li temizse 3lü ye gerek demişti anlamıyorum bu doktorları
canimacan Kızlar bı de benimkine bakın bakalım , kombine risk <1/10000 , ikili test <1/10000 , yaş riski 1:753 , ense kalınlığı da 1,3 yazıyor