Semilk05 Allahkahretmesin1 kız ben karda doğurdummm seni düşünemiyorum 😂😂 İnan anlatamam sana sadece bana mı oldu bilmiyorum ama leşşş sanki ölü kokuyo shsksksldkdn lohusalık terle çıkar vs dediler 41. Gün gitti şükür
Allahkahretmesin1 Semilk05 ay Allah’ım sen koru valla temmuzun sıcağında ki evim cehennem gibi yanıyor yazın ne yapsam ki 😂😂😂
Nursen01 Allahkahretmesin1 Kendi kendime kötü kokuyormuşum gibi gelirken kız kardeşim hamileliğimden beri bebek gibi koktuğumu söyledi çok şaşırmıştım🥲
Selma-bgm Allahkahretmesin1 kacıncı ayınızdasınız sütünüz gelio benım doguma iki hafta kaldı tık yok acaba sigara kullanıorum diemi
Allahkahretmesin1 Selma-bgm yarın 27. Haftaya gireceğim 20. Haftadan beri geliyor benim parmak ucu kadar kıyafetine çıkıyor ama herkeste gelmek zorunda değil zaten ayrıca ben de maalesef sigara kullanıyorum onunla alakası olduğunu pek sanmıyorum
Kelle0129oekd Allahkahretmesin1 maalesef her gün her gün duş alıyorum ya da bana öyle geliyor 🤦♀️🥴🥴😂😂😂
Elifaras_ Çok afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra vajinamı sildiğimde bile bebek kokusu geliyor … psikolojik mi ne ☺️topluca deliriyoruz
Yenibirii Allahkahretmesin1 ay evet eşim söylemisti bana kokun degisti bebek kokusu var sende diye. Bende zaman zaman duyuyordum ama koku bana ait olmadigini hissettigimden itici geliyordu. Böyle kremsi bi kokuydu cok garip. 14 haftadayim bi haftadir almadim cok mutluyum ahahahh
Allahkahretmesin1 Yenibirii evet evet böyle kremsi pudramsı garip bir koku önceden çok terlediğim zaman falan terim az da olsa kokardı şimdi hiç ter kokusu yok
Yenibirii Allahkahretmesin1 ay evet aynen tarif ettigin gibi😅 sen kacinci haftandasin hala varmi o koku?