Allahkahretmesin1 2-3 aydır falan sanki vücudum bebek kokuyor gibi geliyor özellikle terlediğim zaman falan hiç ter kokusu olmuyor çok hafif bebek kokusu geliyor vücudumdan elimi karnıma koyuyorum mesela elim terleyince bakıyorum mis gibi kokuyor psikolojik mi bu 😂😂😂
Ozge-Ka Allahkahretmesin1 kardeşim bana sürekli bunu diyor bebek gibi kokuyormuşum😁 bana da tam tersine hep kötü kokuyormuşum gibi geliyor sürekli duş alıyorum 😂
Mrsfly Allahkahretmesin1 hahahaha ya çok tatlısın 😂 valla pskolojik olabilir. Bende ilk zamanlar herşeyden tiksindiğim için kendi kokumdan bile tiksindiğim zamanlar oldu şimdi geçti şükür. Ama seninki çok minnoşmuş.
Kelle0129oekd Allahkahretmesin1 ouiyyyy ne güzel benim koku sanki ölmüş beden kokusu 🙈🤦♀️🙄🥺🥺arada bir geliyor bana deliriyorum ama eşim öyle bir koku yok diyor hormonlardan dolayı sanırım
Allahkahretmesin1 Nurr_22_22 😂😂😂😂 benim de sütüm geliyor ama daha hiç kokusunu alamadım kokusuz galiba benimki 😂
Allahkahretmesin1 Ozge-Ka elim terleyince mesela eşime uzatıyorum o da bebek bezi kokuyor diyor 😂😂😂😂 anlamadım ne kokuyoruz acaba 😂
Allahkahretmesin1 Mrsfly ilk zamanlar ben de çok tiksinmiştim kendimden evimden eşimden falan ama son zamanlarda bir garip koku alıyorum 😂😂😂 bebek bezi kokusu gibi 😂
Nurr_22_22 Allahkahretmesin1 hele emzirmeye başla o zaman kokarsın sütun cok gelir uyurken akar üstün basın süt olur sabaha kadar benim her günüm böyle şimdilik 😁
Selma-bgm Allahkahretmesin1 kacıncı ayınızdasınız sütünüz gelio benım doguma iki hafta kaldı tık yok acaba sigara kullanıorum diemi
Mrsfly Allahkahretmesin1 ohoo eşimden zateeeen 😂😂 hala daha da parfüm deodorant gibi kokulara tahammül edemem. Bence bebek bezi loading ondan 😂 hazırlık yapıor bünyen demek. Bol bol koklican nasılsa
Allahkahretmesin1 Mrsfly sabah işe giderken deodorant falan sıkıyor başka odaya kaçıyorum çok ağır geliyor kokusu 😂
Mrsfly Allahkahretmesin1 bizde her sabah kavgası var, havalar ısındı bundan sonra balkona göndercem orda sıksın 😂
Allahkahretmesin1 Kelle0129oekd ay bilemedim ki şimdi acaba kötü kokuyor da bana mı güzel geliyor o kadar iğrençleştim mi ki 😂😂😂
Kelle0129oekd Allahkahretmesin1 maalesef her gün her gün duş alıyorum ya da bana öyle geliyor 🤦♀️🥴🥴😂😂😂
Semilk05 Allahkahretmesin1 eşim son aylarda bebek gibi kokuyorsun derdi hep 😂 bide lohusayken ki kokunuzu bilseniz 🤢 gümde 2 kere duşa giriyordum o ter hayatımda görmediğim emzirdikcr sırtımdan akan ve iğrenç ter kokusu hatta ter kokusu yanında misss 😳🫤 41. Gün bi anda bitti şükürler olsun😳😂
Allahkahretmesin1 Semilk05 7. Aydayım ben de ay öyle demeseydin keşke 😂😂 normalde terim fazla kokmaz inşallah lohusalıkta da çok olmaz ya bir de yaza geliyor benimki aman aman 😂
Semilk05 Allahkahretmesin1 kız ben karda doğurdummm seni düşünemiyorum 😂😂 İnan anlatamam sana sadece bana mı oldu bilmiyorum ama leşşş sanki ölü kokuyo shsksksldkdn lohusalık terle çıkar vs dediler 41. Gün gitti şükür