Monarosa06 Aden isminin anlamı: Allah’ın Kuran’da lanetlediği Ad kavmi. (Hud Suresi 60, Necm Suresi 50) Dikkat: Bazı web sayfalarında Aden isminin Cennet bahçesi olduğu söylenmiştir ancak bu yanlış bir bilgidir. Aden değil Adn kelimesi Cennet ismidir. 53anne
Monarosa06 Aden isminin anlamı: Allah’ın Kuran’da lanetlediği Ad kavmi. (Hud Suresi 60, Necm Suresi 50) Dikkat: Bazı web sayfalarında Aden isminin Cennet bahçesi olduğu söylenmiştir ancak bu yanlış bir bilgidir. Aden değil Adn kelimesi Cennet ismidir. minikmucizeemaak
Havvagks Kız olursa AMİNE Erkek olursa ERDEM Amine isminin anlamı: Korkusuz, gözüpek. Erdem isminin anlamı: Ahlakın övdüğü iyilikçilik, acıma, alçak gönüllülük, yiğitlik, doğruluk gibi niteliklerin genel adı, fazilet.
izlmisik-16 Aybukoz benim için anlamından ziyade söyleniş şekli önemli .. kulağa hoş geliyor eşim de beğenince öyle koyalım dedik 😊
Tatli2 izlmisik-16 söylemiş şekli de çok önemli ama cocuk o isimle yasayacak. Anlamlı bir ismi olması hayatını bile etkiliyor. Siz bilirsiniz tabi.
mathildays1 mustafa isminin yanına isim arıyoruz hala 🤦🏻♀️ ilker-türker-ata-kemal-selim düşünüyoruzz
Sena-cy00 Ahsen koymak istiyoruz nasipse.. ☺ Kur’an da en güzel anlamında (Biz insanı Ahsen-i takvim üzerine yarattık..) (En güzel şekilde yarattık manasında).. Ekstradan da eşimin adı Ahmet benim adım Sena birleştirince Ahsen oluyor ☺🌸🌸
Deletedmom_106 Syma_07 Allahım klasik bi isim mi görecekti bu gözler 👀 tebrik ederim bende Ömer koymayı düşünürdüm erkek se die
Syma_07 Deletedmom_106 kayınbabamin ismi aslında hemde peygamberimizin gayet beğendiğim için koymak istedim 2.isim bile istemedim 😂
Aselzerya burcin-2202 çok güzel adıyla büyüsün 3.bebegim kız olsaydı ismi kesinlikle Meyra olacaktı 🌸
zeynepnilda12 Araseymen09 Yine de siz daha iyi bilirsiniz ama bence oğlunuzun ikinci ismini dini bir isim seçmeyin her iki isimde ağır olunca çocuk kaldıramıyor hırçınlaşıyor tek isim diyelim muhammet olsa yeterli ama diğeri muhammet kadir olursa çocuk taşıyamıyor bunu maneviyatı çok güçlü olan bilgi sahibi hocalar bile söylüyor yine de sizin canınız nasıl isterse öyle yapın ben söylemek istedim sadece 🌸💓
Araseymen09 zeynepnilda12 mustafa aras ve eymen buğra olacak şimdi sıkıntı mı oluyor böyle olunca hep anlamadım