minikmucizeemaak Esved 53anne Bende Aden çok istiyordum cennet bahçesi diye biliyordum ama burada bir arkadaş tamamiyle değişik bir anlam olduğunu söyledi sizde biliyor musunuz acaba
Monarosa06 Aden isminin anlamı: Allah’ın Kuran’da lanetlediği Ad kavmi. (Hud Suresi 60, Necm Suresi 50) Dikkat: Bazı web sayfalarında Aden isminin Cennet bahçesi olduğu söylenmiştir ancak bu yanlış bir bilgidir. Aden değil Adn kelimesi Cennet ismidir. 53anne
nuranumut Asel koyacagız Allah nasip ederse ama ikinci isimde istiyorum anlamlı bişey olsun istiyorum düşüncelerdeyiz şuan 🥰
ladyax Betulakarr nova düşünüyoruz hiç yokken bir anda ortaya çıkan yıldız demek bu da bizim hikayemiz ile ilgili pcossun tüp bebekle belki çocuğun olur normal yapmayı deneme olmaz demişlerdi, ben korunduğumuz halde hamile kaldım bizim mucize yıldızımız 🙏🏻
bebekgeliyo İkiz oğluşlarıma Oğuz ve Alp koyucaz inşallah 💖 Oğuz; saf,mübarek, güzel yaratılışlı demek Alp; güçlü, savaşçı, gözüpek demek
AyEy1229 Slaince Hüma sultan fatih sultan mehmet in annesinin ismi. Fatih gibi evlatlar yetiştirsin inşallah🤲🏻
Azra00 Benimde oğlum olacak 21+5 olduk hala isim bulamadık içimize sinen G harfi ile başlaması çok önemli benim için 😊
izlmisik-16 Aybukoz benim için anlamından ziyade söyleniş şekli önemli .. kulağa hoş geliyor eşim de beğenince öyle koyalım dedik 😊
Tatli2 aysegul- gecenlerde Bi isim uzmanı demişti Leyla gece demek pek tavsıye etmıyorum dıye ama ondan önce ben de cok severım Leyla ismini
Elenora Betulakarr ADELYA (asil ve soylu ) kız olursa henüz emin değil doktorlar Alparslan erkek olursa 🙏🏻💙
xbebegimx Betulakarr ♥️erkek Selim ; dogru,temiz selamete ermiş. ♥️Kız Serra ; bolluk,bereket manasinda. Hem de ikisi de Kur’anı Kerîmde geciyor. Esimle ikimizin bas harfi S ile basliyor o yuzdn S harflerinden gidiyorum🙂