PrensinAnnesi61 Tuche89 Yaa biz de böyle yapıcaz hahahah 😀😀 Ta-ha ikimizin ilk 2 harfinden Taha ismi oluyor diye yıllardır söylüyordum oğlum olucak nasipse koyacağız inşallah 🥰❤️ önüne arkasına isim düşünmedik ama daha🤷♀️
Tuche89 PrensinAnnesi61 Ben Altuğ koyuyorum.Babası da bitane benden olsun iki isim olsun dedi. Düşünüyor halan 😀 Bi ara devran diyodu ya bakalım 😀
Aysegulgnc Bizim daha cinsiyetimiz belli değil kız olursa feryal Karin ya da Alâ Karin düşünüyoruz erkek olursada Uluç,gurur, affan , candaş bu isimlerden birini bakalım
Esranrbal Defne🩶 Güzel, iyi ahlaklı genç kız. İsmi güzellikle birlikte iffet, temizlik çağrıştırıyor🤍
defneveannesii_ Betulakarr Defne ~ güzel, iyi ahlaklı genç kız 🌼 Yaprakları güzel kokulu ve yaz kış yaprağı 🍀♥️
Ervalinaerdemli Gmz5560 bende aynı ismi düşünüp kullanıcı adım yapmıştım ama henüz cinsiyetimiz belli değil hayırlı uğurlu olsun inşallah çok hoş bi isim olmuş
Araseymen09 Betulakarr Mustafa Aras; peygamber efendimizin Muhammed seçilmiş seçkin isminin lakabıdır/Aras ismide kendisinin gibi sahip çıkan Eymen bugra; eymen ateş küreği buğra erkek deve iki oğlumun ismi de kuranda geçiyor
zeynepnilda12 Araseymen09 Yine de siz daha iyi bilirsiniz ama bence oğlunuzun ikinci ismini dini bir isim seçmeyin her iki isimde ağır olunca çocuk kaldıramıyor hırçınlaşıyor tek isim diyelim muhammet olsa yeterli ama diğeri muhammet kadir olursa çocuk taşıyamıyor bunu maneviyatı çok güçlü olan bilgi sahibi hocalar bile söylüyor yine de sizin canınız nasıl isterse öyle yapın ben söylemek istedim sadece 🌸💓
ucuncuyegebe Araseymen09 Eymen, talihli, hayırlı anlamındadır. Hesaba çekilmeden, direkt cennetlik olanların gireceği cennetin 8 kapısından biridir Eymen kapısı. Aynı zamanda bir sahabedir 🌼
Nteo Defne Berra~ güzel, iyi ahlaklı genç kız 🌼 Yaprakları güzel kokulu ve yaz kış yaprağı, bolluk, bereket, iyi huylu❤️😍
Selma-bgm Kızlar kuzeyalp,hakan emir,egemen,uğuralp,murad ege,aralarında kaldım bi el atsanız şu işe çok sevaba girersiniz vala çogunluk ne der