Gozdece_06 Betulakarr biz Arel koymayı düşünüyoruz anlamını da çok sevdik Temiz Dürüst İnsan demek ❤️ İnşallah adı gibi bi insan olur 💙
Ozge111 Betulakarr henüz cinsiyetimiz belli değil ama Erkek olursa İlbey=Memleketin, ülkenin hükümdarı Kız olursa Dilara kayınpederim öyle istiyor 😁
Deletedmom_106 Syma_07 Allahım klasik bi isim mi görecekti bu gözler 👀 tebrik ederim bende Ömer koymayı düşünürdüm erkek se die
herkesherseyicokbiliyorzaten ElaytA aslında Asel sadece bal demek cennetle bir alakası yok. Çünkü Arapça da asel bal demek
Emine_pyz 1prensesimm Betulakarr Yani biz cemil ayaz ve cemil Asaf arasında. Kaldık Cemil kaynimin ismi konuyla alakasız ama hangisi sizce bana yardım pleass
burcuali38 eebrum_ kızımın ismi Alin Ebrar 💕 Alini pek kullanan yok genelde Ebrar kullanılıyor ama ben çok beğenerek koymuştum Alin ismini. Adıyla yaşasın kızınız ❤️
Tugraseda Betulakarr oğluma talu ismini koyucaz büyük ihtimal. Öztürkçe olan bi isim “seçkin, üstün” demek.
nrgl-tas Biz de minik çekirgemize Yekta ismini bırakmayı düşünüyoruz. Anlamı; eşsiz benzersiz demek. Çok hoşumuza gitti.🥰
civcivsuyum nrgl-tas Yekta ismini tekrar düşünün derim eşsiz ve benzersiz olan tek şey Allah’tır koymayın diyorlar genelde
AyEy1229 nrgl-tas oğlumun ismi yekta eşi benzeri olmayan yek-tek demek. Gerçektende öyle daha 4 yaşında olmasına rağmen okadar merhametli vicdanlı öyle sakin bir çocukki büyümüş küçülmüş dersiniz. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde hayırlı evlat olsun🤲🏻
Hulu-72 nrgl-tas bence bir daha düşünün çünkü yekta demek tek ve bir demek eşsiz ve benzersiz yalnızca Allahtır tektir birdir bu yüzden yekta ismi önerilmiyor kuzenimin ismiydi nüfusta değiştirdiler.. yinede sizin kararınız sağlıkla gelsin bebiş
Tuche89 Bizde kısmetse Altuğ koymayı düşünüyoruz Babaı ile annesinin birleşim adı ( Ali -Tuğçe 😀 ) Birde kızıl tuğ anlamı var.
PrensinAnnesi61 Tuche89 Yaa biz de böyle yapıcaz hahahah 😀😀 Ta-ha ikimizin ilk 2 harfinden Taha ismi oluyor diye yıllardır söylüyordum oğlum olucak nasipse koyacağız inşallah 🥰❤️ önüne arkasına isim düşünmedik ama daha🤷♀️
Tugcekaraaaaa SinemAkyldz_ merhaba bende tuğra koyacağım ama günahtan kaçınmak anlamını ilk defa duydum nerden edindiniz bu bilgiyi acaba
KadirKubra Eylül Ece olacak. Babası Eylül ismini istediğinden Eylül ayı doğumlu olmam ve kızımızın da Eylül ayında doğacağıyla hiç ilgisi yok. 😄 Ece’yi de ben istedim. Anlamı kraliçe
Mona- Betulakarr Mavi yapcaz bizde yanına başka isim de koymak istiyorum ama mavi nin yanına ne konsa tamlama gibi duruyor 🌸