Denizgumuskaya Busramuhammet bu seninin bebeleri utangaç galiba 😂😂 😢 of koskocaman 1 ay var önünüzde daha öğrenmek için
Havvakml Benim 11+3te yüzde 90 erkek dedi özelde. Dünde devlete gittim bi sorun olmuştu ve sordum nedir diye 17den önce göremeyiz dedi bizim makineler eski dedi
Agapi00 Denizgumuskaya bennnnn 15 haftalık sizin kozdır bence 🤭 benimde öle doktor hiç kız gibi demiyormu
ebrarecem Hanifeak ultrasonla bakıyor ama normal ultrason gibi değil ayrıntılı olarak heryerini inceliyor parmak sayısını kalbini diğer organlarını vs
Hanifeak ebrarecem teşekkür ederim ya devlet hastanelerinde normal randevu mu alıyoruz acaba onu da yanıtlarsanız çok sevinirim helal edin hakkınızı çok sordum 😅
mucizemizibekliyoruzz Abcdef 19. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Herkes kızdır dedi ne alakaysa ama erkekmiş 😊
Abcdef mucizemizibekliyoruzz hayırlı olsun..geç ogrenılenler genelde kız oluyor çünkü erkekte genital organ kıza göre daha kolay gorulebılıyor ultrasonda ..ama tabi böyle surprızlerde olabılıyor..nazlı bebik sizin ki demek☺️
Mucizelimm Nazandeniz bende o durumdayım ilk erkek sonra kız dedi yarın 20 haftalık olucam kontrolüm var bakalım ne dicekler
ebrarecem Hanifeak helal olsun ne demek kadın doğumdan randevu alıp muayene sırasında ayrıntılı ultrasona gidicem deyınce sizi yönlendiriyor 😇
Edanurusta Denizgumuskaya Bende öyle olmuştu 🤦♀️ İnatçı sürekli sırtı dönüktü en sonunda 20+3 de erkek olduğunu öğrenmiştik
Hanifeak ebrarecem teşekkür ederim nette araştırdım da doppler ya da radyoloji diyorlardı ondan sordum