Hafizeipek Denizgumuskaya ne güzel parmağında oynatiyodur sizi içerde göstermiycem göstermiycemm diye 😂😂
Gulsummldr Denizgumuskaya 17de zor öğrendik ya. Hala öğrenememiştik. Doktor baktı. Git yarım saat yürü geri gel dedi. Anca o zaman kız gbi diyebildi 😁
mucizemizibekliyoruzz Abcdef 19. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Herkes kızdır dedi ne alakaysa ama erkekmiş 😊
Denizgumuskaya Hafizeipek 😂😂😂😂😂 ilk de bu haftada bilmişti dediydi erkek diye bunu bilemiyo bende anlamadım 😂😂😂😂🤭 diyo bulanık gölge var göremiyorm
Denizgumuskaya ebrarecem aynen ama daha detaylı icin araligin ilk haftasına verdi randevuyu daha coooookkk war 😂😂😂😂 tabi ben ozamana kadar meraktan çatlamazsam iyidir 🤭😜😂😂😂😂
Denizgumuskaya Pszge karışık bazen kız bazen erkek 🤭 ama basından beri rüyamda hep kız görüyorum bilmiyorum bi mesaj mi nedir 16+3 de başka bi dr önce kıza benziyo dediydi sonra kesin dedi ama bilmiyorum tam net öğrenene kadar catlaycm 😂😂😂😂😂😂😂
Pszge Öncelik sağlıklı olsun inşallah.kızdır ozaman hayatım inşallah gönlünden geçen olur ben de öyle bazen kızım diye seviyorum bazen oğluşum diye 😅
Nazandeniz Denizgumuskaya bende 18 haftalığım ama tam öğrenemedim.ilk gittiğimde erkek deri sonra kız dedi. Detaylı usg bekliyorum
Mucizelimm Nazandeniz bende o durumdayım ilk erkek sonra kız dedi yarın 20 haftalık olucam kontrolüm var bakalım ne dicekler
Buglembetul Ben şuan 12+3 haftalık hamileyim 2 hafta sonra gidicem doktora sizce öğrenebilirmiyim Ozaman 😍
Denizgumuskaya Buglembetul bence erken daha canm sana yanı beni bu hafta olmuş bilemediler 😂😂😋 ama dr a da bağlı bisey
Buglembetul Denizgumuskaya 14. Haftada belli olur mu peki . Birde ben hiç bir testi yaptırnayi düşünmüyorum mesela ikili test vardı onu yaptırmadim sizce hata mı ettim
Denizgumuskaya Buglembetul canm mecbur değilsin doktorum bana da sordu ben dedim istemiyorum yaptırmak ama 21 haftada ultrason La bakılan var o mecbur birde 30 hastalıkken bakılan ama onlar mecbur yani
Denizgumuskaya Busramuhammet bu seninin bebeleri utangaç galiba 😂😂 😢 of koskocaman 1 ay var önünüzde daha öğrenmek için