Ay-5k Serapgun canm bende 58 kiloyla başladım 26.haftamda 11 kilo alarak 69 olmuşum doktorum senin için normal daha da alırsın dedi . İlk hamileliğimde 70 kiloyla doğuma gitmiştim bunda kaçla giderim bilemiyorm 🤦♀️🤔
Serapgun Ay-5k öyle mi doktorum henüz 68 olduğumu bilmiyor geçen ay 64 kiloydum ben kendim bugün eczanede öğrendim şok oldum 🥲
Aysedugme Haftayı geçtim şuana kadar 2 buçuk kilo aldım az kilo alımına rağmen gebelik şekeri çıktı diyete başladım 3 haftadır kilo verdim bide almıyorum da artık paketli ürünleri kestim tatlıyı kestim tam buğday ekmeği günde sadece 2 dilim tüketiyorum diyetisyenle devam ediyorum artık mecbur olunca bebek sağlıklı olsun diye ama yiyememek kötü gerçekten canım çok istiyor ama işte artık doğumdan sonra yerim diyorum 😅sizde diyetisyenle devam edebilirsiniz son haftalarda zorlanmamak için
melikekadir13 Serapgun iştahım çok açılmıştı o ay ne kadar yesem de 2 saat sonra yemegi geri çevirmiyordum tatlı abur cubur her şey 😅😅
Aynenkanka Serapgun beyaz ekmek yeme canım zaten vücuda hiç bir faydası yok çavdar ya da tam buğday ye. Protein ağırlıklı beslenirsen fazla kilo almazsın karbonhidrattan ve şekerden olabildiğince uzak dur
Seval2468 Serapgun bende tam tersi 20 haftalık oldum hiç kilo almadım. Normal zamanda daha hızlı kilo alırım 57 de kaldım sabit
Ozlem77 Serapgun kilonuza çok dikkat edin çok zayıf başlayıp çok kilo aldım çok kilo gebelik şekerine sebebiyet verebiliyor yediğine içtiğine dikkat etmen lazım bence canım