Aysktr Deletedmom6666 canımsı ben 100 veriyorum ayda bir gidiyorum on gün tekrara giriyor ücret vermiyosun belki biliyorsundur her hastane nasıl bilmiyorum da tahlillerde düsük ödedim Ödemediğim tahlil de oldu 2018 Doğum ücreti sezeryan normal aynı 1600 özel olda süit oda kral oda ücretleri 150den başlıyor normal odası da 100 iki kişi diye biliyorum
Mus-sak Deletedmom6666 Selçuklu Hastanesi Nil Okur ,, İlgili Güler Yüzlü Hakkaniyetli Ve İletişime Açık .. Memnun Kalacağını Düşünüyorum
Hulya06 Deletedmom6666 Canım ben de özel büyükşehir hastanesi hacer hanıma gidiyorum gayet memnunum çokta ilgili. Ayriyetten Tsk çalışanına ve sağlık çalışanına indirim var bilgin olsun.
Htc123 Deletedmom6666 kimse söylememiş ama anıt hastanesinde Sibel tüner muayene fiyatı 60 tl gereksiz test yapmıyor ben çok memnun kaldım doğumumda bir kaç gün var sedece
Bet0142 Smye bilmem canım ben memunum izinli oldugunda bıle kanamamda hemen hastaneye geldiği ve başka doktor eline bırakmadıgı için ayrıcalıklıdır benım için kendısı o yüzden verdiğim para da aklım kalmıyor ☺️
Bet0142 Deletedmom6666 100 tl muane ücreti sürekli çağırdığında ilaç yazımı felan diyerekten 15 tl ödetiyor veya 30 canım duruma göre değişiyor yani doğum için de daha konusmadım . 9+1 haftasında oldugum için erken diyee düşündüm
Eminecskn Deletedmom6666 medicana da rengin karataylıya gidiyorum. Çok memnunun 2. Doğumumu da onda yapmıştım
Deletedmom6666 Eminecskn onu da çok metediyorlar ya ben narinden hiç memnun değilim bana devlet hastanesi muamelesi yapıyor bu zamana kadar ona gittiğim için. Bugün rahmimi yıkadı ilaçla öldüm sandım eli de hiç hafif değil
Eminecskn Deletedmom6666 el hafifliği konusunda gerçekten rengin hanım çok iyi. 6 yıl önce ilk doğumumu Nil okurda yapmıştım ondan da memnun kaldım aslında ama ikisi arasında kalırsam kesinlikle tereddütsüz rengin hanım derim. İnşallah sizin için en iyisi olsun. Bu biraz da şans işi.
Mutlubirkalp Deletedmom6666 bende tavsiye ederim başaran kardeşleri sadece Mustafa hoca biraz stres yapıyor ama çok yönlü düşünüyor gereksiz tahlil tetkik yaptırmıyor herşeyin uygununu tavsiye ediyor ve çok bilgili bir dr