2bebek1huni Sdcnur10 devlet hastanesinin koşulları nasıl, bazı devlet hastanelerinde tek kişilik odalar var orada sancini da cekebiliyorsun vs. Ama emin ellerde olmak en önemlisi ilk doğumumda doktorumun şefkati olmasa zorlanirdim diye düşünüyorum
hunilimom Sdcnur10 özelde ko doktorun da giricek mi doğuma özelde de olsa çoğu doktor gelmiyor, zaten 😂 ebeler bütün görevi üstleniyor bı çıkartmaya doktor geliyor 😂 benim arkadaşımda baştan beri doktor gelicek sanmıştı ozelde sadece kafasını çıkartmış gitmiş doktor son doğumda devlette yaptım ben doktorum girmişti
hunilimom Sdcnur10 bulunduğun ilde ki devlet hastanesini araştır doğum için nasıl odaları doğum hanesi
elifcicek_07 Ayy aman yarabbi o neymiş yaaa. Mutfağımı yaptırırım o paraya çocuğuma bişeyler alır hiç edemezsem bankaya adına hesap açar oraya atarım bu nedir yaa
B_48_A Sdcnur10 o an kim nöbetçiyse o doktor giriyomuş galiba bildiğime göre ama benim bulunduğum ilçeye ilk defa kadın doğum atandı ve hastane sessiz sakin oyuzde ile gitmiyorum artık en azından odada da rahat olabilirim ve takibimi o yapıyo sezeryan doğumumuda o yaptırıcak aslında çok garip sana bakan doktorun seni doğutturmaması özelin o avantajı var bi işte
Elzsy2023 Az önce Bahçelievler memoriala doğum paketi sordum. Normal 28.000 epidural 31.000 sezeryan 35.000 tl. Prof olursa artıyor. Eksta mudaheleler hariç.
Mervesoydas dilos011 ucreti yok ozel hastanelerde geciyor analik sigortasi derseniz sigortalilarla aynı haklara sahip oluyorsunuz
Tubaut Sdcnur10 kendi yeri varsa maalesef öyle hastaneye ayrı doktora ayrı ödeniyor benimde öyle Bi arkadaşım aynı hastanenin kendi çalışanı olan doktoruna gidiyor 10.200 ödeyecek bende aynı hastanede doğum yapacağım ama doktorumun kendi muayehanesi var doğumları o hastanede yaptırıyor 21 bin ödeyeceğim
Zuzu2023 Kulağa fazla geliyor ama şu ülke şartlarında gayet makul biz Ankara memorialla 35000 tl ye anlaştık
hayalperest2310 Sdcnur10 devlete şans vermek lazım bence devletin sadece dezavantajı zora düşmeyene kadar sezeryan yapmaması benim doğumuma iki doktor toplamda 8 kişilik ekip girdi ve çok da güzel yönlendirdiler ıkınma olsun doğumhanede plates topu olsun hazırlama aşaması olsun gayet enerjik bir ekipti özele vereceğim parayı da kendime bileklik yaptım
Nurkcy Sdcnur10 Sadece doğum mu.. Ben 21 Bine Paket aldım tüm muayeneler, tahliller taramalar, detaylı,diyetisyen, emzirme danışmanlığı, bebek muayenesi tahlilleri kontrolü vs vs.. Doktorumda Doçent diğerleri daha uygundu..