myangelson Sdcnur10 oy maşallah baya fazla kız doktoru falan özel mi para alıyor muayenehanesi falan mı var özel olarak
Daisy0000 Adeninannesiiiii Bende devlete gidiyorum bu arada🥰Doktorumu çok seviyorum değiştirmek istemedim
Busel Sdcnur10 fazlaymış benim hastanem normal doğum ve zorunlu sezeryan 7.500 tl isteğe bağlı sezeryan 12.bintl epidural vs hep ekstra para tabi
Sdcnur10 dilos011 anladım canim tanıdık olunca yapıyorlar galiba bir şey Rabbım hayırlı doğumlar nasıp etsin bu gidişle cocuk da yapamicak millet
dilos011 Sdcnur10 amin Cnm çok zor valla bize de doktor 7 buçuk dedi sigortamız yok bizim pazaetesi günü devlete randevu aldım ilk defa gidecem doktordan memnun kalırsam aklımda bi kaç sorular var güzel cevaplarsa terslemezse eğer devlette doğum düşünüyorum yoksa özeldeki doktorumdan çok coj memnunum fiyat yüksek geliyo bize ona vereceğim parayı çocuğuma kıyafet alışverişi yaparım dedim Rabbim yardımcımız olsun
2bebek1huni Sdcnur10 yani mesela bazı hastaneler de doktor çağırmak da ücretli, mesela acibademde 35bindi ama kuaför, çekim kutlama yemeği vs gibi şeyler içindeydi fiyatın
2bebek1huni Sdcnur10 bu cok fazla bir fiyat bence, doktorun ayrı hastanenin ayrı fiyat aldığını çok nadir duydum diyebilirim
Sdcnur10 2bebek1huni evet biraz saçma ama ilk hamilelik benim bide yani emin ellerde olmak istiyorum bakalım anlasamazsak devlete dogum yaparım artık
Sdcnur10 Tubaut kendi muayenesi var hastanenin doktorumu bilmiyorum ama ozel hastane de yaptırıyor dogumlari da
Tubaut Sdcnur10 kendi yeri varsa maalesef öyle hastaneye ayrı doktora ayrı ödeniyor benimde öyle Bi arkadaşım aynı hastanenin kendi çalışanı olan doktoruna gidiyor 10.200 ödeyecek bende aynı hastanede doğum yapacağım ama doktorumun kendi muayehanesi var doğumları o hastanede yaptırıyor 21 bin ödeyeceğim
xilda Benim hastanemde de 15.000 normal, 18.000 sezaryen ama zam mı gelecek tekrar ya? Ben bir de Temmuz’da doğurucam muhtemelen. Bu para cok geliyordu şimdi iyice uçar of
minikmucizeemaak Sdcnur10 Bana da çok fazla geldi 21 bin canım, yakınlarında başka özeller yok mu giderebileceğin
2bebek1huni Sdcnur10 devlet hastanesinin koşulları nasıl, bazı devlet hastanelerinde tek kişilik odalar var orada sancini da cekebiliyorsun vs. Ama emin ellerde olmak en önemlisi ilk doğumumda doktorumun şefkati olmasa zorlanirdim diye düşünüyorum
hunilimom Sdcnur10 bulunduğun ilde ki devlet hastanesini araştır doğum için nasıl odaları doğum hanesi