Ben dün yaptırdım. Dahiliyede yapıldı, dahiliyedeki doktorum da yaptırmış hamileliğinde o yüzden ben de öneriyorum dedi. Bebeğim hep iki hafta önde gidiyordu kilosu da fazla ben de yaptırmak zorunda hissettim açıkçası bebek için.
Neyse saat 9 gibi oradaydım 75’lik yapıldı. Aç karnına kan alındı sonra şekerli içeceği içtim limonluydu tam bir kabus gibiydi. Saniyeler içinde içtim sonra eşim sağ olsun 1 saat boyunca masaj yaptı bana 😅 1.saat kanımı verdim ikinci saati beklerken 20 dakika kala bütün içeceği kustum. Doktorun yanına gidip durumu anlattım sen kanını tam vaktinde ver ben değerlendirip raporumu yazacağım dedi neyse vakit gelene kadar 4-5 kez kustum boş mideyle bulantıdan. Tekrar kan verdim sonra sonuçlar çıktı ki şekerin esamesi yok. Açlık 82, 1.saat 107, ikinci saat 75 çıktı hiçbir problem yokmuş. Ama dünden beri boğaz ağrımı anlatamam. Alerji mi yaptı nedir boğazım çizilmiş gibi his var.
Bu arada kustuğum için mutluyum en azından sindirim sisteminin tamamından geçmedi o iğrenç şey