sidar_06 Kizlar Instagram’da cinsiyet tahmini yaptırıp doğru çıkanlar var mı ? Ve ocakta hamile kalıp cinsiyeti öğrenenler yazar mısınız ?
Yenibirannee sidar_06 bugun 14 haftaligiz ve ocakta hamile kaldim bugun doktorum kızım olacağını söyledi 🥰 2. Kızım geliyor 😁😁😁
BernaOmer Burcinnml Ocakta öğrendim aralıktamı olmuş oluyo bizimde belli değil 14 haftalıkkek göstermedi 20 haftalık olduk
elisdenizsahin00- eylulmihrasmom sonadet tarihimiz de aynıymış bizde 12+3 deyiz bugun gittim ufak bişey gördüm gibi dedi erkek gibş dedi ama tamda net bişey dememdi bilemedim hayırlısı önce sağlık
sidar_06 Benimde şuan 11+3 doktor tahminde bulunmadı instagramdan erkek tahmini çıktı son adet tarihi 24 ocak
Selinburak Bende 5 Ocak olarak görünüyor 14+1 im şuanda 13 haftalıkken %85 kız dedi ama net söylemedi 16 dan önce net söyleyen çok az doktor varmış
sidar_06 Selinburak Çok zorlarsan erkeğe benziyor veya kıza benziyor diye söylüyorlar ama cinsiyetin değişme ihtimalini veya doktorun yanılma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerek
ysmn3454 Selinburak Benim de 14+1 inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 😊 ben bugün gittim %60 erkek dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol var ozaman net söylerim dedi
Selinburak sidar_06 bugün gideceğim kuzum yine bakalım birşey diyecek mi devlet hastanesi hiç birşey demedi özele gittiğimizde dedi o tahmini zaten
Zehra-12455 Selinburak Benim devlet hastanesi 100 defa gittim bana sadece kıza benziyor dediler hiçbir zaman net bir şey söylemiyor devlet hastanesi özele gittim bana net bir şekilde kız dedi
Selinburak Zehra-12455 benim ilk gebeliğimde çin takvimi tutmuştu hep erkek çıkmıştı 12 haftada net söylediler erkek diye
Selinburak Zehra-12455 işte doktoruna denk gelmek lazım asistanlar falan olduğu için sıkıntılı oluyor
Mona- Zehra-12455 devlet net bişey demiyor malesef. 21. Haftada detaylıda öğrendim kız olduğunu 🌸 devlette sürekli kıza benziyor erkeğe de benziyor daha çok küçük net değil dediler
sidar_06 Selinburak Kimliğe göre 01.02.2000 Babama göre 27.01.2000 Anneme göre 01.01.2000 😂 Son adet tarihim 24.01.2023
Selinburak sidar_06 kuzum annene göre kız çıkıyor Kimliğe göre de kız çıkıyor babana göre ye bakayım 😂😂