Pnr_KMRC1 Ayse0885 aynıyız canım 20+0 dayız bende erkek bebek bekliyorum şimdilik herşey yolunda haftaya detaylı ultrason için heyecanla bekliyorum bana doktor tahmini doğum tarihi ağustos sonu ekim başı demişti 🌸🫶 benim ilk üç ay tansiyon düşüklüğü vardı allahtan şuan rahatım
Ayse0885 Pnr_KMRC1 maşallah ❤️ iyi olmama sevindim 😊 benımde normalde öyle 1 eylülde 40. hafta tamamlanıyor ama Allahtan hayırlısı bakalım planlı mecburi sezeryan olcak
Kediler 20+3′ten selam 🤗 haftaya detaylı ultrason randevum var, günler geçmek bilmiyor resmen. İnşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🎈
Pnr_KMRC1 Ayse0885 hepimiz için sağlıkla hayırlısıyla gelsin yavrularımız hareketleri minik minik hissediyorum kasığımda pıt pıt şeklinde dünyalar benim oluyor🙈🫶🌸 rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin🤲❤️
Kediler Ayse0885 doktorum 16. ve 19. haftada kesin kız dedi ama detaylı ultrasonda farklı çıkar mı bilmiyorum🥲 yanılma olmamıştır inşallah 🥹
Ayse0885 Pnr_KMRC1 amin ben hala emin değilim hareketlerde 🙈 ilk bebeğimde 22-25 haftada anca his etim ikincide çabuk olur diyorlar ama hala emin olamıyorum bişeler oluyor ama 😂
Marly21 Ayse0885 20+3 18de hareketleri hissetmeye başladım çok şükür her gün hissediyorum cinsiy3ti erkek mide bulantım devam ediyor ve bazen kramlarım çok acıtıyor yatakta dönerken veya eğilimce vs onun dışımda iyiyiz 2 kilo aldım şimdiye kadar 20+1de kontrolüm vardı bebekte 317 gramdı sanırım🥰
Balbebek012 Ayse0885 23 haftadan selamlar 🥰 çok şükür her şey yolunda ben de senin gibi 20 haftalık olduğımda aşırı sevinmiştim
Ayse0885 Balbebek012 günler geçmek bilmiyor ya 🫣 bir oğlum var 9 yaşında şimdi hemen doğsun kızımla uğraşayım istiyorum okadar güzel kız giysileri varkı 🫠🫠
Ayse0885 Elifesilaymac ooo çok güzel maşallah bizde o haftaları bir an önce görelim 20 den sonra hızlanır diyorum ama 🤣 bakalım 20 oluruz bir 30 olsun 30 oluruz bir doğsun 🙈
Ayse0885 Arzu501 ben erken davrandım bir sürü giysi aldım gördükçe de almıyorum az az 0-3 aylık yeterince aldık şimdi beğendığım bişey olursa daha çok 3-6 yada 6-12 alıyorum herkes çabuk büyüyor diyor kız kıyafetleri çok güzel ya eriyorum 🫣
3Tospikannesi Ayse0885 amin inşallah biz 19+3 😁 yolu yarıladık kızımla 💗 sağ salim kucağımıza alalım inşallah sizin cinsiyet nedir 😊🧿
3Tospikannesi Ayse0885 benim 14 yaşında kızım 11 yaşında da oğlum var Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🥰 kız çocuğu çok başka ya cicili bicili elbiseler etekler tomalar gördükçe almak istiyoruz 😁