mamadziecka Bu gün görüşü olan anneler heyecan varmı? Ben her gideceğim gün heyecandan uyuyamıyorum 🫣🤣19+3 daha cinsiyyet öğrenemedik. İnşallah bu gün guzel ve olumlu haberler aliriz🙏🏻❤️
Aysenurkayaa23- mamadziecka gönlünüzden geçeni nasip etsin rabbim bizim de bugün görüş günümüz 13+5 cinsiyeti öğrenmez inşaallah 🙏❤️ Saatler geçmek bilmiyor 😍
Hilal2 Bizde 10.45te randevumuz var bebeğimizi görmeye gıdıcez 27+1 gece 5te uyudum uyandım oğlumu okula gönderdim saatimi bekliyorum 😍
mamadziecka Rabiskoo aynen bende saat 4 den beri uyuyamıyorum🤣 şimdide zaman geçmiyor sanki. Bu gün cinsiyyet öğrene bileceğim için ekstra heyecan var🤣
Cansu4559 17+4 teyim bende bugün göreceğim için çok mutluyum her gördüğümde biraz daha büyüyor ve bu beni çok heyecanlandıyor
mamadziecka Cansu4559 annelik böyle bir şeymiş demekki 😃 siyah beyaz tam belirgin olmayan görüntü bile bize böyle heyecan yapıyorsa doğdunda nasıl olucak merak ediyorum 😃
Rabiskoo mamadziecka inşallah öğrenirsin ☺️ ben taa 22 de öğrenebildim detaylı da ondan önce pozisyon vermedi bi türlü 🤦♀️😂😂