Bende çatlamaya çok müsaitim ama ilk hamileliğimde kakao yağı sürdüm . Çok şükür karnımda bir iki nokta kadar çizik olmuştu. Bacaklarım zatenöncrsinde çatlamıştı o yüzden birşey yapamadım. Şimdi 34 haftalık hamileyim yine kakao yağına devam . Çok güzel nemlendiren birşeye ihtiyaçınız varve de bol su . Çatlamayı bunlar bir nebze de olsa önlüyor. Bir de asla kaşımayın karın ve bacak bölgenizi

_helinsirin19 çatlamaya müsait olan cilt malesef ki çatlıyor
Ama bunu minimuma indirebilirsin çatlamadıysan hala sürekli nemlendir hindistan cevizi yağı kakao yağı bebe yağı sürekli sür
Eğer çatlamaya başladıysan kantaron yağı aloa Vera jel çok iyi geliyor 3n azından daha az olmuş oluyor ve hiç mümkünse kaşıma
Kaşındıkça ılık suyla yıka kurula nemlendir canım

Seda altın’ın çatlak bakım kremi çok işe yarıyor Trendyol da the touch diye aratabilirsin

2 ay sonra

_helinsirin19
Evet denedim ben biraz geç denedim ama gene de çok çatlağım olmadı son aylarda birsürü çatlağım oldu ama illa ki

_helinsirin19 tamamen genetik ama sen yinede bol bol su iç ve yağ sür. Bana kalırsa pahalı kremlerden alma. Hepsini yaptım son ayımda aşırı çatladım🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️