_helinsirin19 kesin sonuç değil tabi ki ama baya azaltıyor ben kızımda sadcee göbeğime sürdüm göbeğim az çatladı kimse bacakalrında çatlıycağını söylememiştim bacaklarım mahf oldu 🥲🥲 bio oil kullandım bende şuan yine kullanıyırum

_helinsirin19 ilk öğrendiğimden beri her gün günde 2 kez bebek yağı + hipp hamile çatlak kremi kullanıyorum, 31. Haftaya giricem tahmin edemediğim kadar çatlağım oldu. Vücut çatlağa müsaitse neyi ne kadar sürerseniz sürün işe yaramıyor.

_helinsirin19 çatlama işi genetik kremlerle sadece en aza indirgersiniz benim annemde çatlak yoktu bende de olmadı bio oil kullanmıştım. Günde 3-4 kez sürerdim ama annem bana çatlamazsın bende çatlamadım demişti doktor da ayni şekilde tamamen genetik dedi 🙏

Bizde çatlak olmayan yok 😂ben bekarken de basenimde vardı arka bacak da var ve galiba bacakda da ılıcak🥴🥴🥴🥴

_helinsirin19 evet hergün sabah akşam daha iyi ama ben sadece akşamları kullandım 2 paketi son iki ayda bitirdim büyük boyu doyumca sürmeyince faydası olmaz diyip doyunca sürdüm şuan bende ikizlere gebeyim 27 hafta olucam yarın bi kutum bitmek üzere kapalı 2 kutum daha var doğuma kadar yetmezse bir şişe daha alıcam güzelce kullanırsanız baya gidiyor aslında ayda bir kutu rahat rahat bitiyor

_helinsirin19 çok üzüldüm ilk başta ama sonra alıştım bebeğimden bedenime hatıra diyip geçiyorum 😇 tedbiri elden bırakmamak lazım siz yine bolca kullanın da olacağı varsa da en azından elimden geleni yaptım dersiniz🤗