Kızlar göbeğin çatlamaması için ne yöntemler denediniz🤔
Göbekte çatlak
Hangi krem iyi geldi yada bebe yağı işe yarıyor mu
_helinsirin19
Lierac biraz pahalı bi krem bebe yağı biooil
Nur-seyma6868 kesin sonuç mu denediniz mi
_helinsirin19 çatlamaya müsaitseniz pek işe yaramıyorlar maalesef 🤷🏻♀️
_helinsirin19 lierac kullanıyorum 33. Haftaya girecem yarın 14 15 kilo aldım çatlağım yok
egesmommy hemde çok
_helinsirin19 kesin sonuç değil tabi ki ama baya azaltıyor ben kızımda sadcee göbeğime sürdüm göbeğim az çatladı kimse bacakalrında çatlıycağını söylememiştim bacaklarım mahf oldu 🥲🥲 bio oil kullandım bende şuan yine kullanıyırum
Gizzgzz peki her gün mu kullanıyorsunuz
_helinsirin19 ilk öğrendiğimden beri her gün günde 2 kez bebek yağı + hipp hamile çatlak kremi kullanıyorum, 31. Haftaya giricem tahmin edemediğim kadar çatlağım oldu. Vücut çatlağa müsaitse neyi ne kadar sürerseniz sürün işe yaramıyor.
Likayolcusu peki her gün mu kullanıyorsunuz ve aldığınız paket kaç ay gidiyor
melisaugtr 🥴🥴🥴🥴🥴aman Allahım
_helinsirin19 ben madecassol kullanıyorum doktoruna danışıp önerirse kullanabilirsin
_helinsirin19 Genetik birşey ne kullanırsanız kullanın bir işe yaramıyor
_helinsirin19 çatlama işi genetik kremlerle sadece en aza indirgersiniz benim annemde çatlak yoktu bende de olmadı bio oil kullanmıştım. Günde 3-4 kez sürerdim ama annem bana çatlamazsın bende çatlamadım demişti doktor da ayni şekilde tamamen genetik dedi 🙏
Bizde çatlak olmayan yok 😂ben bekarken de basenimde vardı arka bacak da var ve galiba bacakda da ılıcak🥴🥴🥴🥴
_helinsirin19 evet hergün sabah akşam daha iyi ama ben sadece akşamları kullandım 2 paketi son iki ayda bitirdim büyük boyu doyumca sürmeyince faydası olmaz diyip doyunca sürdüm şuan bende ikizlere gebeyim 27 hafta olucam yarın bi kutum bitmek üzere kapalı 2 kutum daha var doğuma kadar yetmezse bir şişe daha alıcam güzelce kullanırsanız baya gidiyor aslında ayda bir kutu rahat rahat bitiyor
_helinsirin19 çok üzüldüm ilk başta ama sonra alıştım bebeğimden bedenime hatıra diyip geçiyorum 😇 tedbiri elden bırakmamak lazım siz yine bolca kullanın da olacağı varsa da en azından elimden geleni yaptım dersiniz🤗