Minaesra Semanur0902 bende acaba birtek ben mi böyleyim acaba anormalmi diyordum çok şükür başkalarında da varmış demekki bu durum normal 😂😂
Semanur0902 Minaesra benimde kabul etmem zor oldu kocama neden kilo almıyorum ben diyip duruyordum ama şimdi daha çok hoşuma gidiyor almamak 😂 gayet normal böyle devam bacım 😂
Hizligonzales Ayazmoms2 oglumda toplam 16 kilo almistim bundada hrnuz cok yeniyiz 14.hafta 1bucuk kilo
_nigarr24_ Ayazmoms2 27+5 hafta,6 kilo. 11 aylık bebeğim de var diye zaman bulamıyorum yemek yemeğe🤭😂
2oglusannesi Ulvana çok değil. Ben ilk oğlumda bu haftada 6 kg almıştım bu haftadan sonra sadece 4 aldım toplam 10 kg ile doğuma girdim. Doğumdan 3 hf sonra 12 kg verdim. Rakamlara hic takılma 🥰
Sena00 Edaltundag zayıfken sonra kilo alınca seviniyor insan 😂ben ilk gebeliğimde 62 kiloyla kaldım 77 kiloyla da doğuma gittim bu gebeliğimde önceki kilolarımi çok veremedigim için 65 le kaldım 😖 şuan 70 kiloyum
Ulvana 2oglusannesi canım sana Bir şey sorayım.hareketleri en çok hangi tarafta hiss ediyorsun?bide göbekden kaç parmak aşağıda?
2oglusannesi Ulvana genelde sağda hissediyorum. 4 parmak fln asagida olduğunu biliyorum sezaryei olduğum için çok hissedemiyorum ama önceki gebeligimde 22 hf geldigmde gobek hizama gelmişti yanlış olmasn 😊