melike098 İkinci dogumum olacak acilmam hic yok hafif sancım çıktı nstde ilk dogumumda acilmam hic yoktu 41.haftafa doğurdum neden boyle oluyor kızlar acilmam olmuyor benim bakalım bu haftada kendi gelmezse bunu da suniyle dogurcam açılmam olmuyor benim neden
Rumiars melike098 bende 38+2 bebek önden gidiyor yarın suni sancı verebilir bana en son 1 hafta önce gittim 1 parmak açıklık vardı umarım açılmamız artmıştır kolaylıkla bir avazda dogurururz🥺
Gun32 melike098 ne kadar da ben🙄 ikinciyw hamileyim 39+5 iz hâlâ tık yok arada yokluyor gibi oluyor ama yok anam gelesi yok. Doktor 41 i bekleriz dedi cildircamm
hayalperest2310 melike098 cidden şansız kesimiz herhalde o kadar isterdim ki kendi sancımla açılmam olup doğum yapmayı suni resmen eziyet 🥲🥲
melike098 Rumiars ilk dogumumda iri bebekti oğlum benimde 41 haftaya kadar bekledi doktor senin ozelse beklemeyebilir
Rumiars melike098 evet özel ama 4u geçerse hiç normal denemeyiz diyor muhtemelen yarın suni verecek umarım acilmam artmıştır 🥺
melike098 Gun32 ikinci dogum biraz erken olir diyordum ama yok buda olmuycak galiba arada yalanci samci geliyor hevesleniyorum geri gidiyor
Happybiz Gun32 bende de durum aynı. Doktor 37 de doğurursun dedi 39 olucam hala tık yok.41 e kadar bekleriz dedi banada. Allahtan ikinci doğum🙄
melike098 hayalperest2310 11 saat verdiler ilk dogumumda bunda heo dua ediyorum kendi sancimla olsun diye ama buda suniyle olacak galiba benim bebeler gelmek bilmiyor vajinam acilmak bilmiyr😄😄
Gun32 melike098 hahaha aynıyız yaa 😂 benim sıpa bide gelişimi önden gidiyor nisanın ilk haftası gelir diyordum nişan bitecek ortada bişe yok😂
Gun32 Happybiz valla benim.ilk doğum 40+0 da gerçekleşti bakalım cumartesi 40+0 oluyoruz bı umut ablası gibi olacak diyorum😂 40 haftaya razıyım.artik 41 neee🙀
Ayytacc melike098 39+1benimde gelmiyor canim 5gun once nisan geldi alttan muayne ettiler lekelenme oluyor baskada bisey yok sinirim bozuldu
melike098 Ayytacc benide 39+3 de alttan muane etti aksama nişandı galiba tam anlamadim sarımsı sümüksü bisey geldi o gun biraz agrilarim oldu sonra geri gitti simdi hic bişey yok agri falan kalmadı
melike098 hayalperest2310 evet suni biraz zor oluyor 😬 canim bisey soruyum sana maske taktirıyorlar mı hala dogum yaparken ilk dogumumda pandemide hep takiliydi cok bunalmistim
Hamidevahap melike098 bende kızımı 40 haftada suni sancı yla dogurmus tum kendi sancım acılmam olmadı suni sancı da bile olmadı dusun 3 4 cm acılma yla dogurmus tum asırı dıkıs atılmıştı sımdı oglumda gelmiyor 40+0 IM 41 i bekleyip mı suni sancı almıstın yoksa kendi sancın la mı dogurdun
melike098 Hamidevahap evet 41 de suniyle oldu acilma ve sancım olmadi hic doktorda suniyle başlatmıştı bu ikinci 9yle olmaz dedim ama buda galiba suniyle olacak yalancı sancım oldu biraz alttan muayene edince simdi hic bisey kalmadi