Ays19Ays 38im normal doğum bekliyorum ama tık yok şimdilik yarın kontrolüm var birde çatı muayenem bakalım neler olacak 🙊 çatı muayenesinden sonra nişanı gelen oluyomuş doğumu tetikliyor diyolar ama tam bilemiyorum ilk gebeliğim🤭
esiaks Ays19Ays benim ilk çatı muayenesi iki hafta önce oldu ama bende tık yok. Bugünde baktı doktor açılma var mı diye. Yine tık yok. Muhtemelen bu muayeneden sonra denk geliyor doğum başlangıcı.
Gok2Ay1 Ays19Ays 37+4 de yaptı doktorum muayeneyi ama birkac gun oldu birsey gelmedi degisiyordur belki kisiden kisiye arefe günü yine gidicem ikinci dogumum açılma yok dedi ama erken zaten daha nst de iki seferdir sancı çıkıyor ve aşırı hareketlendi çok baskı yapıyor sizde de oluyor mu acaba
esiaks Ezgikrkl sizin doğum yakın gibi. Bir avazda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Merveincim esiaks ah hemde nasıl. Hala uyuyamadım heyecandan. Amin hepimiz için kolay doğum olsun inşallah
Gok2Ay1 esiaks 37+4 olduk ilk normal olunca normali denicez bayramdan sonraya kalıyor benim doğum ama sancim çıkıyor ikidir nst de acilmam yokmuş ama hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ays19Ays Gok2Ay1 bende bugün kontrole gittim nst de sancı çıkmadı kayda değer çatı muayeneside çarşamba günü yapicaz dedi doktorum suyu biraz azalmış artık ama kötü durumda değil dedi hareketleri biraz azaldı benimkinin eski aktifliği yok ama gün içinde hareketlerini takip ediyorum bazen kasığıma anlık baskı gibi dayanılmaz bi ağrı giriyor ama hemen geçiyor şimdilik durumum bu 😊
Cisociso23 Ysmnrn sakın sıkma gelir o stres yapma yeter bol bol su ve sıvı tuket bide mutlu ol Rabbim yardim eder gerisine 🥰😂
Gamzesubak esiaks ya bende 18 nisanda sezeryan olacağım ve inanilmaz bir heyecan korku endişe içindeyim rahatlatamiyorum kendimi 🥺
esiaks Gamzesubak bu duyguları aynı anda yaşamamız çook normal. Ama hayatımızın en güzel günü olarak düşünelim. Herşey çok kolay ve güzel olacak inşallah 😊
Esra-ik06 Benimde 17 Nisan sezeryanım zaman geçmek bilmiyor sen 9 ay bekle şu 3 gün 10 yıl gibi geliyor şuan bana 😇☺️
esiaks Esra-ik06 öyle vallahi. Bu gece yine 2-3 posta doğurdum sezeryan ile. Rüyalarımda fena 😂 Az kaldı inşallah siz benden öncesiniz, kolaylıkla geçer inşallah 😊
ipekmom_ esiaks benimde saat 8de yatışım var hala inanamıyorum zaman ne kadar hızlı geçti… heyecandan midem bulanıyor. 38+3üz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok fazla stresliyiimm
esiaks ipekmom_ evladınıza kavuşmayı odağa alın, ameliyattır acıdır sızıdır onları düşünmemeye çalışın. Daha kolay olacak herşey. Kolaylıkla geçer inşallah, muhtemelen aynı saatlerde kavuşmuş olacağız evladımıza 😊
ikimelekannesi45 esiaks benimde 18 nisan 2.dogumum olacak insallah 38+1 olacagız o gün bir kızım vardı nasip olursa ikinci kızım gelecek. Bir yandan yeni bebek heyecani diger yandan arkada kalan cocugun korkusu cok karmakarısık duygular Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 💜
esiaks ikimelekannesi45 oyyy iki kız bence dünyanın en güzel şeyi. Sırtları yere gelmez inşallah. Geride çocuk bırakmakta zor anladığım kadarıyla ama kısa sürecek. İkisine de kavuşacaksınız. Sağlıkla gelsin inşallahhh 😊🌹
Dmlakklk ikimelekannesi45 sağlıkla kucağına al , neye göre sezaryan günü veriliyor acaba kişinin kendi isteğimi
Esra-ik06 esiaks amin inşaallah cümlemizinki kolaylıkla gecer.Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasıp etsin 🤲💗