Cisociso23 esiaks bizimde 18 nisanda olucak sezaryen insallah sağ sağlim kucağımıza aliriz bebisleri 🥰 3.sezaryen olmasina rağmen aşırı derecede karışık duygular içindeyim bi yanim gülüyor bi yanim ağlıyor resmen 😂
esiaks Cisociso23 ahshsh 😂😂 sağlıkla gelsin inşallah. Kolay bir süreç olur, bebeğinde kolay olur seni yormaz inşallah. 3 çocuk kolay değil ☺️
esiaks Sbl111 tamamen aynıyızz. Heyecan tavaan. Duygusallıkta cabası. Oğlumu merak ediyorum. Bundan sonra hayatımız tamamen değişecek gerçekten büyük dönüm noktası. Haliyle heyecanımız normal 😭🥰
Cisociso23 esiaks amiiinnn inşallah bütün bebislerimize xok sağol güzel dileklerin için aynen valla Allah sabrını verir inşallah 😊
Seherak esiaks bende yarın sabah spinal sezaryen olucam inş görenler dua etsin herkese sağlıklı kolay doğumlar bebişler sağlıkla gelsin 🌸🤲🏻
Cisociso23 Ysmnrn benim ikisindede geldi direk stres çok önemli demişti hemşire kesinlikle stres ypma
Cisociso23 Ysmnrn sakın sıkma gelir o stres yapma yeter bol bol su ve sıvı tuket bide mutlu ol Rabbim yardim eder gerisine 🥰😂
Ezgikrkl esiaks Bizde 2 santim açıklığım var bebek baş geliş 39+0ız nst’de küçük küçük sancılarım çıkıyor bekliyoruz bakalım 🤷☺️ sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲❣️
esiaks Ezgikrkl sizin doğum yakın gibi. Bir avazda sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Allah yardımcın olsun 🙏🏻