Zeyneb35 Muglanin Fethiye ilçesinde oturuyorum burda havalar öyle sıcak ki yaz gibi herkes açık giyiniyor daha ama ben çok üşüyorum hiç ısınamıyorum ne kadar sıkı ve kalın giyinsem de hamilelikle bi ilgisi var mi 😔
efsanee_ Zeyneb35 ısınma sorunu bnde de var ayaklarım özellikle buz gibi resmen . Evet hamilelikten olabiliyomuş
deletedmom6295 Zeyneb35 ilk haftalar ben de çok üşüuordum meğer kanım düşükmüş 😀 sonra kan ilacı başladı doktorum kendime geldim çok şükür
Deletedmom128 Zeyneb35 Kan değerleriniz düşük olabilir. Önce hastanede kan testi yaptırın. Düşükse doktorunuz kan ilacı verecektir. Siz de üzüm pekmezi, kuru üzüm, bal yemeye gayret edin.
ebrarmom08 Zeyneb35 tek ben degilmisim.demekki normalde geceleri corapla uyuyamazdm corplarimi giyip uyuyorum kalin olanlardan pijamalar desen ole hamilelikten sanirim
Eda-cnnbyc efsanee_ benimde ayaklarım hep buz gibi 24 haftalık hamileyim bende hatta ayaklarım buz gibi olduğundan sürekli tuvalete çıkıyorum 😆
efsanee_ Zeyneb35 normalde de kışın benim ayaklarım çok üşür ama izmirde yaşıyorum kış daha gelmedi bile. Çorap patik battaniye ona rağmen üşüyo . Bazen eşimi ayaklarıma oturtuyorum ısınıyo 😁 kan tahililerim normal kabullendim bu durumu 😊
Lucky efsanee_ ben de izmirdeyim hatta şuan aynı anlattığınız şekilde oturuyorum 😀 ayak üşümesi çok rahatsızlık veriyor gerçekten ya karın kasık agrısı yapıyor bir de
Zeyneb35 deletedmom6295 ebrarmom08 aynen bende öyle çorapla yatıyorum yorgan battaniye eşim kısa kolla yatıyor ben üşüyorum 😄
Gamze612 ebrarmom08 herkesim farkli gecio demek ki hamilelik. Ben normalde cok usuyen biriyimdir, simdi kocamla bile uyuyamiorum yaniorum.. 😫
kocisininprensesi Zeyneb35 bizde de tahlillerde her şey normal ama ayaklarım ve ellerim bildiğin buzlukta unutulmuş gibi 😂