havvasutcu Denizinanne cok sevindim canım senin adina ben bol bol yürüyüş yapıyorum son iki ayim kaldi ama korkuyorum ister istemez daha oncede yasamadigim bisey bu icimi rahatlatacak güzel şeyler soyleyebilir misn bana insallah benimki de guzel geçer
Denizinanne havvasutcu canım korkuyorsan bile hiç dile getirme ben mesela ister istemez bazen düşünüyordum ya nasıl cikicak acaba içimden ama bu korkumu birtek eşime söylemiştim o da bana çok güzel destek oluyordu sadece bebeğini kucağına alacağın anı düşün o an çok zor yapamayacağını düşünüyorsun ama hersey birdenbire oluveriyor o kadar guzelki bebeğini kucağıma verdikleri an sende o anı düşün umarım hersey senin için en iyi şekilde olur☺️
busragil Denizinanne off annem de bilmeden halı silmiş ya, demis dogum yaklasti şunlari bi sileyim🤷🏼♀️ sonra gitmiş 4200 beni normal doğurmuş😄 Şuan moda olan tüm doğuma hazirlik söylemlerinin, geçmişte hep bi karşılığı var😄
Dolphin16 Denizinanne gözünüz aydın 🧿 Allahım sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲
Sureyya1 Bir_prens_annesiiiii normal dogumda nedrn sondayla bosaltma geregi duyuyolar ben anlamiyorum
Bir_prens_annesiiiii Sureyya1 ilk doğumhaneye aldıklarında 2 tane lama yapmışlardı tam doğum başlayacağı zamanda küçük tuvaletimi çektiler doğum esnasında ıkınmayla tuvalet gelmesin diye galiba
Denizinanne Nuray1ilayda ben 37 de yerleri falan silmiştim 38 de iliskiye girmiştim sende öyle yap bence yinede sen daha iyi bilirsin canim☺️
Tatli-cadim2023 Denizinanne bizim suyumuz fazla hadi diyelim sezeryan kaldık hangisini tercih etmeliyim ben daha önce hiç görmedim olmadım sezeryan oğullarım normal
Sureyya1 Bir_prens_annesiiiii artik lavmanbyapilmiyor dedi bana ebeler ama hastaneden hastaneye degisiyo demekki
havvasutcu Denizinanne ayy canım cok saol ya aynen doğru diyon dile getirirsem olumsuz seyler olur.tmm bebege odaklanalim 🙂
Saraaliyeva Ipektoss26 lütfen banada pilates falan videoları önerirmisiniz doğumun rahat olması için.Zaten gün boyu aktif olarak hareketdeyim ama
Ipektoss26 Saraaliyeva YouTube Elçin Demirel videoları mutlaka bakın birçok videosu var yürüyüş hareket vs ayınıza göre