Denizinanne busragil ben simge dumanın kanala iniş videosundaki egzersizi yapmıştım birde baya yerleri silmiştim sende öyle yap istersen ama yerleri sileceksen yanında.biri olsun ne olur ne olmaz
busragil Denizinanne off annem de bilmeden halı silmiş ya, demis dogum yaklasti şunlari bi sileyim🤷🏼♀️ sonra gitmiş 4200 beni normal doğurmuş😄 Şuan moda olan tüm doğuma hazirlik söylemlerinin, geçmişte hep bi karşılığı var😄
Denizinanne larinmom umarım sağ salim kucağıniza alırsınız doğum başlayınca korkmayın ben çok korkmuştum ağlamıştım hatta ben dogurmuycam diye siz öyle yapmayın bir bakıyorsunuz doğmuş ☺️
Denizinanne Mamimamimami bilmiyorumki bacağımın iç kısmına vurdu büyük ihtimal uyuşturma içindi çünkü doğum sırasında kesi atıldı o sırada hiçbir şey hissetmedim
Denizinanne Zehra19_ canım valla eşim girmek istemiyordu ben dogumum.baslasin diye zorladım onu eşim çünkü hep birsey olacak diye korkuyordu iliskiye girdik duşa girdim ondan sonra çıktığım gibi kapıda oturdum nefesim kesiliyordu eşim gelip giyinmeme yardım etti kustum falan baya kötüydü belkide o zaman doğum.basladi am ben farkında değildim
Denizinanne Aybkeysllk hayır değişik bir ağrı sanki ishal olmuş gibi hissetim defalarca tuvalete gittim geldim daha sonra sanki biri eliyle rahmimi sıkıp bırakıyordu çok ağır hissetmeye başladım hemen anlaşılıyor zaten doğum sancısı oldugu
Beyzass Ne mutlu size. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah. Bende normal doğum istiyorum inşallah bende yapabilirim 39+5 haftalık gebeyim.
Denizinanne mucizem___ 3090 gr doğdu 52 santim baş çevresinde 35 cm di ben hamileligim boyunca uzanmistim hareketsiz bir insandım 35 den sonra yavaş yavaş başlamıştım 36 da düzene oturmuştu adım sayar indirmistim hergun düzenli evin içinde yürüyüş yapmaya çalışıyordum
Denizinanne Elfve evet hamilelikte kendimi.hep oyle motive etmiştim sizde öyle yapın nasıl düşünürseniz öyle olur☺️
Nuray1ilayda Denizinanne Allah’ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin maşallah canım gözün aydın olsun geçmiş olsun darısı tüm hamile adaylarına benim de iki hatta üç dedi doktor 3 cm açılmam var ama tık sanci yo bekliyorum evde 37+4
Denizinanne Nuray1ilayda canım korunmasız iliskiye girmeyi dene daha sonrasında sıcak duşa gir bol bol sıcak su tut beline ve kasiklarina umarım sağ salim alırsın çocuğunu kucağına
Denizinanne HafizeeeFatma evet doğum sırasında da.defalrca kez Allahim sen yardım et dedim burda yazılanı söyledim ben sadece Meryem Ana otunu suya koyun bir yakınıniz Meryem süresini okusun hemen açılma olur yazmislardi ben inanmadığım için sadece Meryem süresini okudum.
Denizinanne Asyaam28 hiç korkmayın ben iğneden bile korkan nir insandım bağır çağır iğne yaptırırdım ağlardım hatta ama doğumda gücü Allah.veriyor şükürler olsun banada verdi hatta doktor acı eşiğin çok yüksekmiş hiç bagirmadin bizimle uyumlu çalıştın dedi bende eşime anlattım o da baya şaşırdı sizde korkmayın Allah yardımcınız olur bol bol elinizle karnınızı okşayıp salavat getirin
Denizinanne Nuray1ilayda ben 37 de yerleri falan silmiştim 38 de iliskiye girmiştim sende öyle yap bence yinede sen daha iyi bilirsin canim☺️