kuzeymomsss tugcedoganay1 oğlum da 2 2.5 hafta ileri gidiyordu. Bir problem olmadı çok şükür aksine 37 haftalık doğdu kilo boyu iyiydi çok şükür
HanifeAsya tugcedoganay1 bence normal bizim öyle karın çevresi haftayla uyumluymuş boyu 3 hafta önce gidiyor seni eşin ve sen uzun olduğun için diyor kilosu ve kafası da 2 haftada öndeymiş dr normal diyo sadece uzun boylu bir kız gelecek dedi genetik de etkiliyor illa haftasıyla uyumlu gidecek diye bişey yokki geriden gelmesin yeterki
PSerenity tugcedoganay1 benim de iki hafta önde doktor sıkıntı olmaz dedi ama benim içim rahat etmiyo nasıl doğurcam diye korkuyorum 😓
tugcedoganay1 @Kukulikukuli12 biraz moralim bozuldu çünkü bacak için 28 hafta ama kafa 30 gösteriyor 1350 gram şuan dedi
kuzeymomsss tugcedoganay1 2 haftadan birşey olmaz benim oğlumunda kafası büyüktü doğduğunda da öyleydi 🤭
MrcnMlk tugcedoganay1 ölcumler bazen dogru olamiyabiliyor. Benimde kizimin kafasi bir hafta kucuktu ama bizde küçuk kafaliyiz babasiyla ☺️ bir sonraki kontrol ortalamaya yaklasadabilir her bebegin gelisimi ayri sonucta
Minis122 tugcedoganay1 benimde onde benegim her bolgesi hafkli.hagtqlqrdw cikti ama. Normal birsey bu. Kotu yorumlama.dedi
tugcedoganay1 @kuzeymomsss @Kukulikukuli12 ay doktorun tavrına sinir oldum ya sanki ilk defa muayeneye gittim 2 hafta değilde 10 hafta önde gibi tavır koydu 2 haftayı bende normal olarak biliyorum kan falan aldı gebelik şekeri için bilmiyorum aklımı karıştırdı açıkçası canım sıkıldı
tugcedoganay1 @kuzeymomsss babasının ve dayılarının kafası büyük küçük kafa beklemiyorum zaten bende🤣
tazeanne_20 Benim bebeğimde 2 hafta önden gidiyor,dün 36+0 da kontrole gittik,ölçümlere göre 38+2 çıktı. Gebelik şekerim de yok
Smyyeoruc Benimde kafası büyük diyorlar haftasına göre inşallah birsey olmaz perinatolojiye gönderdi mi sizi
tugcedoganay1 @Smyyeoruc yok göndermedi bugün sonuçlarım çıktı gebelik şekeri falanda yokmuş şükür rahatladım bebek iri olacak dedi sadece
tugcedoganay1 @PSerenity bende doğumdan korkuyorum sezeryan olmak istemiyorum ya normalde iri olur diyor bebek bakalım🥲🥲