Smhes23 Çok şükür bu haftaları görebildim. Gebeliğimin başından beri sürekli tedirgin ve endişeli geçirdim. Bir önceki düşüklerimin sebebiyle. Zamanın bir an önce geçmesini istiyorum çok sabırsızım. Sizlerin bu haftalardaki belirtileriniz neler. Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne ağrım ve sızım var çok şükür normal mi acaba 😂🤭
esnyz14 Smhes23 Yolun yarısını geçtik şükürler olsun🙏🏻 bende aynıyım sadece iş güç yapınca biraz bel ağrısı yorgunluk yaşıyorum onun harici herşey yolunda 😍
ikiprensannesi__ Smhes23 ben daha 18+4um valla bende bir an önce zaman geçsin istiyorum ya bebeğime bişey olacak diye aklım çıkıyor 🥺
Youngmotherr Smhes23 ben 21 haftalıkken yerimden kalkamıyodum ağrıdan şimdi daha kötüyüm tabi şimdi bırak kalkmayı yatamıyorum ödemlerim oluştu
Sumyduman Smhes23 20 haftalığım ben de tansiyonum düşüyor çok halsizim hiç geçmiyor bu. İlerleyen haftalarda geçer mi bilmiyorum ama iş yapma açısından biraz daha iyiyim. Bir de iştahım yok az bir şey yediğimde özellikle akşam nefes alamıyorum onun dışında ağrılarım hiç yok benim
Kediler 20+2′deyim, sürekli uyku hali dışında benim de hiçbir belirtim kalmadı çok şükür 😇 bir de arada minik minik bebeğimin hareketlerini hissediyorum, dünyalar benim oluyor çok şükür ❤️
BernaOmer Bende pıt pıt hissediyorum cinsiyet ne aynı hafta bende bulantı kusma olmadı 3 4 kere kusma bulantı en fazla mayışma uyku hali
Smhes23 BernaOmer kız dedi doktorumuz ayrıntılı ultrason 1 hafta sonra. Ben ilk 3 ay sabah bulantıları çok yaşadım çok istifra ettim şükür geçti
senaacik esnyz14 iş yapınca bel ağrısı🤦🏻♀️ benim de aynı şekilde ama yatarken falan çok batıyor belim kendimi yorarsam onun dışında hiç hamile gibi değilim 21+1 biz de🐣