Semanur0902 Zeynayzey maşallah diyelim kayınvalidene bizimki de bana ne zaman yapcan diyo 😂😂 bayramdan önce mantıklı ikisi bir arada olmuş olur, doğumdan öncede üstten tekrardan bi toz süpürge vilada yapılır mis gibi
Zeynayzey Semanur0902 iki canımızla yapıversinler bi zahmet hamile olmasam bende ona yapardım herşey karşılıklı🤣
Mervegc Zeynayzey aynen benim evimi süpürmeye yardım edeceği yerde kendi evini supurttu bana karnım burnumda.
Mavi3_0 Kızlar merhaba bi sorum olacakti 41 3 te doğuma gitsem riskli olur mu ? Bu şekilde normal doğum yapan var mı?
Zeynayzey Mavi3_0 niye riskli olsun benim ilk gebeliğim normal doğum bekleniyordu son anda döndü makat gelişti 41+5 de sezeryan oldum tabi bu süreçte sürekli kontrole gitmekte fayda var bi sıkıntı olmasın diye
Mavi3_0 Zeynayzey Bana çocuk kaka tutabilir falan dediler de korktum ..Korkmama gerek yok o zaman değil mi canim
Zeynayzey Mavi3_0 yani her bebek her hamilelik bir değil kesin konuşmayım canım benimkine bişey olmamıştı ama yinede en iyisini doktorlar bilir normal doğummuş neden o tarihe olcak peki
Esraguvennn Zeynayzey detaylı temizlik öyle kuş olup uçmaz kız ne zaman diyorsa yapsın elleme. Sana geri kalan bı süpürüp toz alma kalır onuda günlük yaparsın zaten.
Zeynayzey Esraguvennn öyle yaparız artık bayrama kadar ne zaman gelirse yaparız inşallah çok büyüdü gözümde gerçi hergün bi yeri yapıyorum pek bişey de yok ama evimde
Mavi3_0 Doktor 41 0 da yatışın olur demisti bugünde dedi ki anestezi doktoru olmayacakmış bu hastanede olmaz dedi ..Yani ile git dedi..Bende gitmek istemiyorum..2 günden bişey olmaz diye düşünüyorum..O yüzden size sorayım bı dedim canım