kardelen321 hicrann_96 valla Türkiye’nin sağlık sistemını özlüyorum . Banada 1 saat sonra yapaydı keşke yarına kadar bir sürü sekme açık beynımde
Esoo06 kardelen321 tabi ki atın. Böyle Bi nst Türkiye de 2. Tekrar mutlaka olurdu sen dua et hareketlerini takip et aksi durumda gidersin yorma kendini dinlen
Cansuu41 Bende ebeyim yukarıda hemşire arkadaşımın dediğine katılıyorum.. bu hareketle olacak bisey degil çok net düşmüş ve sizi eve göndermesi bana çok saçma geldi.. Ben olsam yarını beklemeyip yine gidip nst cektirirdim
kardelen321 Cansuu41 Allah şu gurbette hasta etmesın bunlara düşürmesin anam ağladı önceden bir serum almak için
Cansuu41 kardelen321 çok zor haklısın ama bebeğim hareket etmiyor dersen gittiğinde nst çekmek zorunda kalirlar
Cansuu41 kardelen321 ben bu nstyle hastayı eve göndermem dune göre iyi ama yine düşüş var neden ne sorunu var bebeğin de arada böyle oluyor? Zaten haftan dolmuş neyi bekliyor niye riske giriyor ? Hadi herşeyi geç takibe alsa bari
Esoo06 kardelen321 canım dünkü nstye göre daha iyi bebek hareketli fakat durduk yere kalp atışında düşme var yine planlamaları nedir? Hala ne bekleniyor bence nst uzatılmali biraz daha ve doğum planlanmali
kardelen321 Esoo06 20 dk çekildi ve şuanlık iyi dedi bıdaha gel nst çekelim demedi, sancı var mı acaba
__mom1 Bu nst yatış ve takip gerektirir canım bebek oksijensiz kalabilir doğum sonrası sıkıntı olabilir. nerde yaşıyorsun ?
kardelen321 __mom1 Almanya’da o yüzden takip sistemi Türkiye gibi değil maalesef , nst yorumunda iyi dedi ve eve gönderdi 🤷🏻♀️