Kumral60 BirCihaN canim florya biruni hastanesi dogum normal 1250 tl sezeryan 1750 sanirim muayne 70 cnm.
Seda29 Kumral60 cok iyiymis ama yine ters bana 😌 uzak istemedigim halde sanırım esenler medipol hastanesini tercih edecegim
BirCihaN Emine1235 Yakut firinin oldugu sokakta A101 bi arka sokagi yani canm 😊 sen ne tarafda oturuyorsun 😊
Derinnge34 Sabia benim gebeliğim çok yeni daha biraz garantici bi doktor hemen güzel haberler söyleyip sevindireyim demiyor, işini iyi yapıyor ama çok fazla ilgili diyemem şu etapta ileriki zamanlarda daha iyi anlarım diye düşünüyorum. Siz memnun musunuz?
Sabia Derinnge34 bende daha geçen ay gittim 16 haftalık hamileyim. Bebeğin herşeyine baktı güzel ilgilendi. Memnun kaldım👍🏻
BehiyeGrel Seda29 Bu çevrede ben bulamadım meblağ olarak yüksek geldi geneli umarım siz bulursunuz bende Kağıthane de oturuyorum.. Şimdi istanbul Şafak hastanesinde bi doktora gidiyorum muaynanesi gopta memnunuz gibi görünüyor .. darısı başınıza .
Dtuba Şişlide Osman oğlu hastanesine gidiyorum Oğuzhan DAVER dr um 7haftalığız şimdilik iyi birde hastanenin doktorları gayri Müslüm çoğu yani iyi oluyorlar bilginiz olsun😊
Ceyfer Dtuba bende oguzhan beye gidiyorum annem bana hamileyken gidermis. Babanemde onun babasina gidermis 😊 cok konusmayi sevmez ama iyidir
BaharAytekin Seda29 ben 1 ay oncesıne kadar otaraftaydım ozel derındere hastanesınde rıza efendı karaca idi doktorm onerırım
Dtuba Ceyfer bugün beni inanılmaz gerdi Oğuzhan bey sanırım bugün son gidişimdi öyle bir konuştiki resmen para kazanamadığını söyledi bana açık açık yüzme normal Doğumdan 400tl kazanıyorum yoruldum artık falan dedi bende bunun üzerine siz bence bir köye yerleşin bundan sonraki hayatınızı ruh sağlığınız açısından çok daha rahat geçirirsiniz dedim ve çıktım bana bir ultrason kağıdı verdi inanamazsın ne kese ne bebe YÖK gözükmüyor🤨çok gerdi beni çok şikayet bile etmeyi teklif etti eşim bende düşünmüyor değilim yani
Kurabiyecik Seda29 canım ben Türkiye hastanesimde Özgür hanıma gidiyorum. Normal dopum 3900 muayene ücretleri 160 lira. Ama çok memnunum ve kadım tamamen normal doğum yanlısı. Normal doğurtucam diye 17-18 saat sancı çektirdiği hastalar var. Risk olmadığı sürece sezaryen tercih etmiyor.
Ceyfer Dtuba ciddimisinizz sok oldum suan evet ultrason konusunda bende cok sikayetciyim hic bisey belli olmuyo cocugu goremiyorum resmen gostermiyo. Bende tam tersi para göz olmadigi icin bide cok tecrubeli dendigi icin tercih ettim. 2 gunde hastanede kaldim gecen gun son gun bosuna kaldim gibi hissettim ama konduramadim. Simdi icime bi kurt dusmedi degill