Seda29 26 haftaligiz simdilik evime yakin yere gidiyorum hastaneye ama artik dogum yapacağım hastaneye baslamam lazim avrupa yakasinda ozel yada devlet hastanesi önerileriniz bekliyorm 🤗
Cnrmom Seda29 özel levent hastanesine gidebilirsiniz. Birde kağıthanede Derindere Hastanesi var çok temiz çok ilgililer. Kadın doğumda İsmet bey var çok çok İyi
Derinnge34 Seda29 gaziosmanpaşa avraysa hastanesine gidebilirsiniz ben oraya gidiyorum. Evime uzak olduğu halldr tavsiye ederim memnunum:)
BehiyeGrel Seda29 Bu çevrede ben bulamadım meblağ olarak yüksek geldi geneli umarım siz bulursunuz bende Kağıthane de oturuyorum.. Şimdi istanbul Şafak hastanesinde bi doktora gidiyorum muaynanesi gopta memnunuz gibi görünüyor .. darısı başınıza .
Seda29 Sinemiss evim kağıthane bölgesinde daha yakin yerler istiyorum çünkü son ayda her hafta doktor çağıriyormuş
Emine1235 Seda29 bende çıksalında oturuyorum Türkiye hastanesi yada özel Okmeydanı polikinlikte Zuhal hanım var ona gidebilirsin bide sizn orda sanırım bi hastane var doktor lar için yahudi diyorlardı ama o hastaneyi çok övüyorlardı ben Bayrampaşa. Bayparka gidiyorum mesela burdan.
BirCihaN Seda29 Canm kucukkoy ozel bilge hastanesini tavsiye edebilirim ozellikle doktorum Oguz Güler mukemmel bi doktor birde kagithanede oturuyorum demissin sana daha yakin derin dere diye bir hastane var ozel orasi da ben gitmedim ama cok guzel oldugunu soyluyorlar arastirmak istersin belki diye paylasmak istedim 😊
BaharAytekin Seda29 ben 1 ay oncesıne kadar otaraftaydım ozel derındere hastanesınde rıza efendı karaca idi doktorm onerırım
Kurabiyecik Seda29 canım ben Türkiye hastanesimde Özgür hanıma gidiyorum. Normal dopum 3900 muayene ücretleri 160 lira. Ama çok memnunum ve kadım tamamen normal doğum yanlısı. Normal doğurtucam diye 17-18 saat sancı çektirdiği hastalar var. Risk olmadığı sürece sezaryen tercih etmiyor.
EbruKeles Kumral60 Canım bende Bağcılar’da oturuyorum medipol mega hastanesine gidiyorum doktorum nagihan Kaya çok iyi bir doktor çok doğal bir insan muayene ücreti ise 150 tl
Sinemiss Kumral60 doğum 2000 lira ama doğuma gelmiyor hastanedeyse o giriyormuş yoksa diğer doktorlar onlarında ücreti 1350 ymiş
Kumral60 EbruKeles Gorumcemde onda dogum yapmış cok memnun kalmis. Ben suan biruniye gidiyorum dogum ucreti uygun diye birde muayenem ucretsiz orda form doldurdum kart kazandim sira ile doktorlari deniyorum😊
EbruKeles Kumral60 Evet gerçekten çok iyi bir doktor. İnşallah bizlerde hayırlısıyla sağlıklı bir Doğum yaparız🙂
Seda29 Her yerin muayene ucretleri hemen hemen aynı fakat doğum ucretleri fazla miktarda ona gore onerisi olan ?
Kumral60 BirCihaN canim florya biruni hastanesi dogum normal 1250 tl sezeryan 1750 sanirim muayne 70 cnm.