Mine16 Saliha22 ve Avrupa da normal doğum oranları çok çok yüksek Türkiye de hemen sezaryen hemen Doğum sırasın da makas filan dan dolayı yapılması tavsiye ediliyor ama sonuçta bizde sizler gibi aynı gebeliği yaşıyoruz aynı doğumu yapıyoruz bir risk olsaydı bizim için de geçerli olurdu sonuçta o yüzden benim kafama yatmıyor 🤷🏻♀️
babyasyanil Bende oldum doktorum bana bıraktı ben her ihtimale karşı oldum. Zararı yok sonuçta yan etkileri de bende oluşmadı. Sağlık ocağı aradı aşı geldi diye. Sipariş üzerine getiriyorlar bizim burada sağlık bakanlığından. 2. Dozumu bekliyorum
Dnzbtl Saliha22 bu çok uzun. Ben yaptırmadım. You tube da merih’in kafası var orda prof dr Alişan Yıldıran hoca ile yapılmış bir röportaj var. Onu dinle.
Aslibali Ecem95 şu an kaç haftaliksiniz? Ben de serklajliyim 2. Aşımı da oldum doktor ol dediği için.
Ecem95 Aslibali 38+2 deyim ☺️ doktorunuz sizin için en iyisini bilir söyler içinizi ferah tutun siz zaten bünyelerimiz bir değil🤗🤗🤗
sezsez Ben yaptırdım 1 hafta kolum kalkmadı çok zordu. 2 dozuda yaptrcam hastane de işimi riske bırakamam
Saliha22 Cevaplayan herkese teşekkür ederim. Geçen gün sağlık ocağına gidip olmak istediğimi söyledim doğumdan sonrası için de çocuğumu ve beni koruyacağını düşünerek 🫣