B_48_A Nolmuss şükür biz şuan bile iyiyiz ya ne biliyim bana erkenmiş gibi geliyo aslında 38 inden itibaren doğum başlayabilir tabi de ben kendimi hep 39 sonuna doğru şartlamışım oyüzden erken gibi geliyo yoksa ha bir hafta öncede gelmiş ha bir hafta sonradan sağlıkla gelsinlerde
AyFa1608 Sila66 sancılı😅 iyiym şükür canım benim. Arada gelip gidiyor sancılar bakalım inşallah kolay olur
AyFa1608 Minaesra amin inşallah canım inşallah. Rabbim isteyen bekleyen herkese hayırlı evlat versin. Kolay doğum versin
hamzaaybarssmom AyFa1608 Dualarımız seninle canım tez vakitte sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah bizleri de haberdar et iyi haberlerini bekliyoruz 🌸🥰
AyFa1608 hamzaaybarssmom amin inşallah canım Allah razı olsun. İnşallah kendime gelince güzel bş hikaye yazmak nasip olur banada
tugcee0 AyFa1608 Rabbim bi seste kurtarsın sağlıkla kucağına al bebişini 🤲🏼 İyi haberlerini bekliyorum 🫶🏼
AyFa1608 Sila66 ayy inşallah ya. 4 cmdi açılma suniyi yavaş veriyolar tansiyonum yükselmeain diye. 7:50 de başlandı. Şu an 4-5 dk ya bir nst 70 lere çıkıyor iniyor. Biraz dah aaçılman olsun suyunu patlatcaz dedi doktorum. Ebe de çok sürmez öğlene doğurursun dedi inşallah
Gizemgksnmz AyFa1608 suni sancı verilmeden önce ne kadar açılman vardı ay heycanla bekliyorum inşllah sağ salim al bebeğini kucağına 🙏🥰
sidames AyFa1608 çok heyecanlıı normal doğum yapan anneleri kendimce naçizane takdir ediyorum 36+2 yım asla cesaret edemiyorum, doktorum akışına bırak dese de her gittiğimde sezeryan günü istiyorum.. Rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle 💕
AyFa1608 sidames Allah razı olsun canım. Her türlü acı çekiyosun. Birinde önce birinde sonra. Rabbim gönlüne göre versin. Yavrular için dayanıyoruz bakalım 🌸