Deletedmom_116 AyFa1608 Amin aminnn darısı basimaa 🤣😝🙈😁Haber edersin arrikkk yoksa küserim bahhh hata senle numaralaşalim gel yürü özele 😂😂
Sla8995 Bende iki gün önce kontrolümde aldım doğum zamanını 🥲ben sezaryen olacağım. O sebepten 38+2 de alacak doktor 🥲 bakalım beklesin de o zamana 🥲🥲
Aaaysee AyFa1608 ayy insaAllah bir avazda kurtulursun bebeğim,umarım her şey hayal ettiğinden çok çok daha kolay,güzel olur Darısı bana 🥲 eğer salıya kadar gelmezse 40 da salı günü giidicem bende
AyFa1608 Aaaysee amin inşallah kuşum. Darısı başına olsun. Seninde kalmadı Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah ♥️
AyFa1608 Aaaysee 😅😅 kimi inat ediyor erken gelcem diye kimi inat ediyor gelmiyor. Zamane bebeleri de bi değişik😂
AyFa1608 tugcee0 yok yok korkma saniyelik bişey 😅 şimdilik herşey çok güzel hastane açısından. Doğum anını da iyi yaşarsam baya memnun kalcam😅
hamzaaybarssmom AyFa1608 Dualarımız seninle canım tez vakitte sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah bizleri de haberdar et iyi haberlerini bekliyoruz 🌸🥰