Kızlar merhaba🌸
Ben ovülasyon da çok net pik görmeyip doktorun 19.55 mm yumurtam var çatlamak üzere değerlendir dediği zamanları değerlendirdim. Çok şükür gebeyim ❤️ Salı günü kesemizi gördük, doktorum betanla uyumlu beklediğimiz gibi dedi 24. Ünde kalp atışı için sıra aldım 6+6 oluyorum tam. Ama şu sorun var ki benim ovülasyonu aldığım site bana ses kaydı atıp hevesini kırmak istemem ama muhtemelen yumurtan olgunlaşmadan çatlamıştır olgunlaşmış yumurta olsa imkansız göstermemesi diyerek içime bir kurt düşürmüştü, hakkımı helal etmiyorum çünkü resmen Şuan onun vesvesesini yapıyorum. İnternetten baktığımda olgunlaşmadan çatlayan yumurta diye boş gebelik vs yazıyordu Allah korusun tabi, doktorum ölçümü yanlıştı cihaz eskiyse gibi bir cümle kullanmışlardı bir de. Geçen hafta betam şu şekilde ilerledi 1 Nisan 12,58 3 Nisan 79,41 5 Nisan 257,61 7 Nisan 509,67 çok şükür doktorum harika demişti. Ama bu kadının dedikleri aklımdan çıkmıyor kalp stışına kadar stres oluyorum. Belirtilerim de Şuan bel ağrısı hafif kaşık ağrılarım batmalarım yanma tarzı ve arada kasıklarıma ani ağrılar oluyor folik asit ve duphaston kullanıyorum kendi doktorum duphastonu bebek varsa tutunsun diye vermişti Şuan da kalbe kadar devam edelim dedi. 18 inde devlet hastanesinde ladım doğuma sıra buldum ama orası da kalp dinletmiyor diye biliyorum yine de gitsem mi yolsa aklım mı karışır beklesem mi diyorum bana yardımcı olur musunuz anneler bu ovülasyonu aldığım site beni çıkmaza düşürdü 😢