anneoluyorm_ N0163 3 Ağustos gösteriyor ama Sezeryan olursa 2 hafta erken oluyor Galiba tam bilmiyorum. Sizinki ne zaman cinsiyeti ne bebişin
N0163 anneoluyorm_ doktorum ilk başta tahmini doğum 9 Ağustos demişti ama perinatolojide detaylı ultrason da 1 hafta önde gidiyor temmuz sonu gibi dedi sezeryan olacağım büyük ihtimalle bakalım ne olacak erkek bebişimiz💙
Ranakzrn Gunicka gün içinde 5-6 kez hissettiğim oluyo bazi günler hiç hissetmiyorum ama artmaya başladı artık sizde nasıl
Gunicka Ranakzrn bende de ayni yemek yerken bazen tekmeliyo bazen gun icinde hic haraket etmiyo endiseliyim bir sizde bebek Kizmi erkekmi?
Bebetlm Ulvana ne şikayetlerin var kuşum benim bel ağrım var biraz çok şükür başka birşey yok 28inde bu ayın detaylı ultrason sen ne yaptın?
Ulvana Bebetlm bende 20 si gidicem inşallah.bel ağrısı akıntı oo bide hareket.ben hareketi solda amma çok aşağıda hiss ediyorum.peki sen canım?
MELTEMSU Cnncn evet 689gr biri 676 biriydi boyları 32 cmdi 1 ay önce salı kontrolde ne kadr olduklarını öğrenmez bakalim
Ranakzrn Gunicka bence endişe etmenize gerek yok ama yinede rahatlamak adına doktoruna sor.benim bebeğim erkek sizinki ne?
Gunicka Ranakzrn benimkide Erkek . Sizin dilde bilmiyorum bende bir az tonus var gerginlik oda cocug haraketi icin iyi deyil
Bebetlm Ulvana evet kuşum benimde çok aşağıda bende korkup sordum olabiliceğini söyledi inşallah detaylıda da hayırlı haberler alırız benimde bel ağrım var çok çalışıyorum birde
Pekdemir anneoluyorm_ ne gibi şikayetleriniz başladı merak ettim benim bel ağrım çok var çok agirlastim şimdiden