Neslihan-3388 GULMUSTAFA-2011 yaaa Allah bağışlasın 🥰 umarım değişmez o zaman bizim bir türlü göstermedi ama bu gün kontrol var umarım bu gün öğreniriz merakla saatin gelmesini bekliyorum doktora gitmek için 🥰
GULMUSTAFA-2011 Neslihan-3388 ya Allah gönlünüze göre versin insallh canım çok heyecanlı zamanlar bende dört gözle cinsiyeti merak etmeye başlamıştım senin kaçıncı bebis bende 2 kız var biri 9 buçuk birisi 6 buçuk yaşında cinsiyeti belli olursa yazarsın bana
Ulvana Bebetlm yaa sağlıklı inşallah olsun.ne gibi şikayetlerin var canım😩😩bende o kadar çok varki.detayılı yaptırdınmı vakti geliyo qaliba
Bebetlm Ulvana ne şikayetlerin var kuşum benim bel ağrım var biraz çok şükür başka birşey yok 28inde bu ayın detaylı ultrason sen ne yaptın?
Neslihan-3388 GULMUSTAFA-2011 bu ilk cinsiyeti kız dediler sonunda öğrendik prenses geliyor inşallah 🥰
Aleynagunal minikmucizeemaak evet 5 haftalık dedi doktorumuz 2 hafta sonra tekrar çağırdı 7 haftalık oluyoruz o zamanda kalp atışını duyariz sanırım siz gördünüz mü keseyi 💙
minikmucizeemaak Aleynagunal Evet gördük 11 inde çok şükür betanla uyumlu dedi doktorum bana da bugün 5+3 Allah’ın izniyle sağlıkla, bende 24 üne sıra aldım kalp atışı için sağlıkla duyalım inşAllah❤️ Sağlıkla devam edip, sağlıkla kavuşmak nasip olsun🤲🏻❤️
Aleynagunal minikmucizeemaak aminn insallahh bende şuan 5+5 imm bakalım rabbim sağ saglim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💙🤲🤰