Hungry birmeleginannesi_ ben kullandım 3 ay boyunca letu yumurtayı büyütüp çatlamasına yardımcı oluyor yumurtlama dönemini takip etmen lazım ben ayrıca soğan suyu kürü yaptım su an 5 haftalık hamileyim rabbim size de nasip etsin ins
birmeleginannesi_ Hungry o soğan kürünü bende yaptım da bı faydasini göremedim ben ya letu verdi beş gün kullan diye kullansam mi bilemedim faydasını gördün mü sen letunun
Hayrnnisaors97 _brcu88_ bunu bende yaptırdım bende işe yaramamıştı ama bi çok kişide yaradığını duymuştum
birmeleginannesi_ Hayrnnisaors97 bende gününde yaradı ya ama memlekette yaptılar ben gurbette olduğum için yaptıramadim
Hayrnnisaors97 birmeleginannesi_ demek ki olan çok denemek lazım eskiden bu yöntemlere başvuran çok oluyormuş
Aysel_krdg birmeleginannesi_ bizde de bir sorun yok 3 ay letu kullandım çatlatma iğnesiyle maalesef gebelik oluşmadı eğer bir sorun yoksa gerçekten kafadan atmamız lazım yoksa ne yapsakta olmuyor
birmeleginannesi_ Aysel_krdg katılıyorum ya neler yapıyorum kontroller o bu yok yani bı sıkıntı yok ama olmuyo üzücü durum bende strese giriyorum haliyle
uzlet birmeleginannesi_ canım rahim duvarı kalınlığını ve yumurtanın kaç santim olduğunu vajinal ultrasonuna bakarak mı söyledi
Momkids- Pcs sendromuydum hayıt otu sütununa şans verin lütfen ve beslenemeye dikkat sebze ağırlıklı folik asit başlanmalı realinin ilk günü hayıt otu suyu 15gğn boyunca için sabah akşam aç faydasını göreceksiniz inşallah 🤲
birmeleginannesi_ elifsen bana letu verdi beş gün kullan dedi sabah akşam sonra iki gün ara ver gel dedi kontrol etti çok güzel gelişmiş dedi ama olmadı