birmeleginannesi_ Arkadaşlar aranızda sadece letu kullanarak hamile kalan varmı. Nasıl yol izlediniz ben aylardır hamile kalmak istiyorum herşey normal ama olmuyo biriniz yardımci olun lütfen çok kafama takıyorum letu ile ilgili bilgisi olan varmı ?
Mothertea birmeleginannesi_ hamile kalmayı aklından çıkarıp akısına bıraktığın zaman kalıyorsun Canım sorun yoksa kalırsın doğal yolla öyle kötü düşünme
Htc6138 birmeleginannesi_ ben sadece folik asit kullandım. Bi gün bekleyip bi günü değerlendirdik ve ayıptır söylemesi bitikten sonra ayaklarımı baza başlığına koydum gidiş rahat olsun diye
_brcu88_ birmeleginannesi_ valla canım belki değişik gelebilir bilmiyorum bende çok doktora gittim herşeyin normal dedi ama olmadı yumurta çatlatma ignesi bile yaptırdım yine olmadı …daha sonra kaynanam bi kadın biliyomuş …göbek kaymasına bakan ona gittik ve eş düştüğü zaman göbek kaydığı zaman bunu doktorlar bilemiyor zaten …göbeğin kaymış göbek kaydığı için rahim yamuk durur içeri sprem gitmez demisti …sonra 10 gün falan onun söylediği şeyleri uyguladık 3 günde karnımı sardı hiç kalkamdan yattım acil işler dışında..sonrasında işte hamile kaldım şimdi 14+4 günlük hamileyim ….bilmiyorum saçma gelenler olabilir ilk başta bana da öyle gelmişti ama neyin neyden olacağını bilemiyosun işte …..
birmeleginannesi_ Hrdl banada doktor verdi beş gün kullan dedi yumurta gelişimi içinmiş bende kullanmadan sormak istedim.. bu ay kontrol etti yumurtalıklarım iki tane gelişmiş 18-20 cm.. rahim duvar kalinligim 9 cm mis. Hepsine iyi ddi ama olmadı . Napicam bilmiyorum :(
birmeleginannesi_ Mothertea onu nasıl yapıcam acaba çok takıntı stres haline getirdim neden olmuyo bir kere oldu şimdi neden olmuyo falan :(
uzlet birmeleginannesi_ canım rahim duvarı kalınlığını ve yumurtanın kaç santim olduğunu vajinal ultrasonuna bakarak mı söyledi
birmeleginannesi_ Htc6138 bende denedim bu yolu ama illaki bir saatte diksem kalkınca illaki afedersin akiyodu giden gider diyolar da bilmiyorum ya kendime çok stres ediyorum ben 🥺
birmeleginannesi_ _brcu88_ biliyo musun bende ilk gebeligimde eşimin teyzesi karnımı çekmişti ertesi gün hamile kalmıştım öyle 10 gün falanda bişey uygulanmadi sadece karnımı çekti ilişkiye gir dedi sonra ben saatlerce yola gittim arabada hatta hamileymişim haberim yoktu.. ben sonra 8 haftada kaybettim bana nazar dediler Ümmü sübyan dediler muska tak göbeğini bağlat dediler bilmiyorum hamile kalınca yapar mıyım bunları
Hayrnnisaors97 _brcu88_ bunu bende yaptırdım bende işe yaramamıştı ama bi çok kişide yaradığını duymuştum
_brcu88_ birmeleginannesi_ evet canım tekrar çektir bi istersen hamile kaldıktan sonra da muska oluyo aynen bana da verdi kaynanam onu takiyorum şimdi doğuma kadar …büyük ihtimalle seninde göbeğin kaymış olabilir aynı şeyleri yaşamışız çünkü …iyi anlayan birine tekrar göbeğini çektir sen bizim burda göbek çekildikten sonra 3 gün ilişki falan olmuyor yatıyorsun sadece 3 gün sonra oluyor
birmeleginannesi_ _brcu88_ bizim orda direk gecesine ilişki diyolar o kadar başka bişey değil.. muskada takmak istiyorum ama Allah’a şirk koşmak falan dedi bı kaç kişi aklıma girdiler
_brcu88_ Tövbe estağfurullah herkes takıyor ne alaka …doğuma kadar kendin takiyorsun doğumdan sonra bebeğe takılıyor içerisinde zaten surelerimizden yazıyor
birmeleginannesi_ _brcu88_ sen Ümmü sübyan muskasi mi takiyosun şifa ayetleri mi.. aynı muska değil ama bebeğe yeni yapiliyormus galiba ne kadar takiliyo bilmiyorum bebeğe
birmeleginannesi_ _brcu88_ internette de o kadar çeşit var ki hangi yazıya inancan sasiriyosun burda en azından başına gelenler anlatınca hmm diyorum yaşayan var.. çünkü inan sanki tek bu sıkıntıları ben çekiyorum gibi oluyorum bazen